Isabella imponerer: I fars fodspor

Isabella og veninden ankom til et propfyldt stadion, og kunne juble sammen med over 35.000 tilskuere.

Af Kenth G. Madsen - 19. september 2021 kl. 11:55

Som eneste medlem af det danske kongehus var prinsesse Isabella i sidste uge mødt op for at støtte det danske landshold, da Hjulmands drenge mødte Israel i Parken.

Hun ankom sammen med en veninde i minibus for at opleve Danmarks VM-kvalifikationskamp sammen med 35.000 andre jublende tilskuere og blev hurtigt ført ind på stadion mandsopdækket af både en PET agent og en sikkerhedsvagt fra Parken.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

Præcis som sin far, kronprins Frederik, er den unge prinsesse vild med sport og var også under sommerens EM at finde på tribunen, bl.a. da Danmark slog Rusland med imponerende 4-1.

Med sine kun 14 år, er der endnu en rum tid til, at Isabella kan påtage sig officielle opgaver, men med sin tilstedeværelse på stadion viderefører hun sin fars stolte tradition for at bakke op om danske topatleter. Og måske hun også deler hans store beundring for de dygtige sportsudøvere.

– At være i nærheden af Michael (Laudrup, red.) er i sig selv en kongeøvelse for mig, sagde kronprinsen tidigere i år, da han havde spillet en opvisningskamp med en række fodboldstjerner.

LÆS OGSÅ: For første gang: Ditte Julie afslører detaljer om begge brud

Nu kan både far og datter så småt begynde at glæde sig til næste års VM i Qatar, hvor Danmark med overvejende sandsynlighed er med.