IKKE SET PÅ TV: Philip May fik krigstraume under tv-optagelse

Philip May oplevede traume fra fortiden, da en eksplosion pludselig blev udløst.

Af Rikke Lynge - 3. december 2021 kl. 20:55

Philip May deltog i sommers i ‘Fangerne på fortet’, og det var på mange måder en sjov og udfordrende oplevelse, men der var et enkelt øjeblik under optagelserne, som Philip godt kunne have været foruden.

– Der kom nogle eksplosioner, jeg ikke havde set komme, hvor jeg lagde mig rimelig hurtigt ned. Jeg blev pisse chokeret, men jeg kom heldigvis hurtigt op igen, fortæller Philip til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg brugte alle mine værktøjer, som min psykolog har lært mig gennem tiden med at trække vejret og huske på, hvor jeg er.

LÆS OGSÅ: Her er grunden: ‘Paradise Hotel’ bandlyst i ‘Ex on the beach’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Philip fortæller, at han er klar til ‘Vild med dans’. 

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Produktionen bad os diskutere 

Philip har blandt andet været udsendt til Afghanistan og har som mange udsendte soldater udviklet PTDS. Philip har i mange år gået til psykolog for at kunne rumme sine egne tanker, og i dag har han det bedre, men der kan være traume fra fortiden, der kan vende tilbage, og det var det, som Philip oplevede, da han skulle smide det sidste guld i kisten, og der pludselig kom eksplosioner, han ikke var klar på.

– Jeg kastede mig ned, og der kunne jeg godt mærke, jeg blev slået ud af den, fortæller Philip, der gennem sin militæruddannelse er trænet til at lægge sig fladt ned ved eksplosioner.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue tvunget til at lukke sin forretning

Ifølge Philip var det en succesoplevelse for ham at medvirke i ‘Fangerne på fortet’ og prøve grænser med eksplosionslyde, hvor han fik prøvet sine værktøjer af og fandt ud af, at de virker.

– Jeg har ladet meget op inden turen, men jeg føler også, der har været en god tryghed. Ellers ville jeg nok ikke kunne klare det, fortæller Philip.

LÆS OGSÅ: ‘MasterChef’-deltager har født

Læs mere om