IKKE SET PÅ TV: Derfor fortsatte Daniel i ‘Luksusfælden’

Daniel fra Nykøbing Falster var tæt på at kaste håndklædet i ringen, men ombestemte sig.

Af Rikke Lynge - 22. marts 2022 kl. 21:15

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden skal Kenneth Hansen og Louise Fredbo-Nielsen hjælpe 33-årige Daniel fra Nykøbing Falster på rette kurs økonomisk. Men eksperternes krav til billigere bolig og en solgt bil får Daniel til at overveje, om han alligevel skal trække stikket. Dog gjorde han det ikke og gennemførte udsendelsen.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘X Factor’-dommer er blevet single

Artiklen fortsætter under videoen af Mette Helena, der fortæller om sit nye projekt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer 

– Det var for nemt at give op. Nu havde jeg meldt mig til, og så skulle jeg også gå hele vejen, fortæller Daniel til HER&NU.

Daniel har en samtale med eksperterne, men hvad man ikke ser på tv er, at han har andre samtaler end den.

– En ting er selvfølgelig snakken, jeg har med Kenneth og Louise, men selvfølgelig er der også nogle ting, der er blevet snakket om bag kameraet, hvor der er blevet sagt, at der løber 7000 kroner på hver måned i renter. Det er i sig selv en grund til at fortsætte, fortæller Daniel, der samtidig havde svært ved at se sig selv give op på tv.

LÆS OGSÅ: EFTER OPTAGELSERNE: ‘Luksusfælden’-deltager gik imod eksperternes råd

Daniel skulle to samtaler igennem med tilrettelæggerne efter mødet med eksperterne, før han indså, at det var bedst at fortsætte.

– Jeg følte, at jeg blev slået godt og grundigt i hovedet, og jeg følte, alt blev revet væk under mig, så jeg skulle lige ned og forstå, at det her ville jeg ikke give slip på, fortæller Daniel om eksperternes krav, der gjorde ham i tvivl om sin deltagelse i programmet.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line tager endnu et skridt i forholdet

Følger budgettet

Siden Kenneth og Louise har forladt Nykøbing Falster har Daniel fulgt budgettet. Han fik også solgt bilen, men har siden fået en anden bil. Han bor også stadig i samme bolig og har ikke fundet en billigere. Dog sparer han andre steder, så alt bliver betalt, trods Daniel ikke lever op til eksperternes krav.

– Jeg blev nødt til at have en bil for at kunne komme på arbejde. Jeg har fået fat i kreditorerne og fortalt min situation, og jeg har fået lov at beholde de aftaler, som eksperterne lavede, forklarer Daniel og indrømmer:

– Den eneste, jeg ikke har kunne betale til, er det offentlige. Og dem har jeg lavet aftale med, og så længe jeg betaler de andre, så gør de ikke noget ved det. Der løber selvfølgelig gæld på, men renten stiger ikke og er, hvad eksperterne forhandlede sig frem til, fortæller Daniel.

LÆS OGSÅ: WOW: Så vildt bor Wozniacki