Hypnose hjælper usikker skuespillerinde

Reese Witherspoon er ofte usikker på sig selv, og hun har haft rigtig gode erfaringer med at bruge hypnose som kur mod sine problemer.

Af Newspaq - 23. februar 2015 kl. 17:50

Har du problemer med selvtilliden, kan det være, at du skal overveje at få en hypnotisør til at svinge sit pendul for øjnene af dig.
Det har i hvert fald fungeret for den prisvindende skuespillerinde Reese Witherspoon. Hun har altid kæmpet med lav selvtillid, men den alternative behandlingsmetode har hjulpet hende med at overkomme sine psykiske problemer.Sådan siger hun til avisen The Sun.
– Før tænkte jeg altid, at jeg var for lav eller for tynd til at blive en filmstjerne. Og folk fortalte mig altid, at jeg ikke var høj nok, ikke smuk nok eller ikke sexet nok. De problemer har hypnosen virkelig hjulpet mig med, forklarer den 38-årige skuespillerinde, der i 2006 vandt en Oscar for sin hovedrolle i Johnny Cash-filmen ‘Walk The Line’.
LÆS OGSÅ: Se alle Oscar-vinderne her
LÆS OGSÅ: Årets Oscar show 2015: Se alle de flotte kjoler
LÆS OGSÅ: Årets Oscar show 2015: Se de knap så heldige kjoler
Ikke den mest sexede eller tynde pige
Hypnosen virkede på Witherspoon ved, at den fik hende til at forstå, at hun var nødt til at se realistisk på verden.
– Hvis jeg nogensinde skulle få succes, måtte jeg indse, at jeg aldrig ville blive den mest sexede eller den tyndeste pige i Hollywood, siger hun.
Hvor meget, hypnosen havde med det at gøre, er ikke til at sige, men Witherspoon blev i den grad en succesfuld skuespillerinde.
Foruden sin Oscar-statuette fra 2006 var hun nemlig også nomineret til en af de prestigefyldte statuetter i kategorien bedste kvindelige hovedrolle for sin rolle i filmen ‘Wild’ ved den årlige prisuddeling natten til mandag.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.