Smaskforelsket ung mor åbner op: Mit hjerte smelter

Efter fødslen er ‘De unge mødre’-deltagerens følelser for kæresten kun blevet forstærket.

Af Jonas Sand - 3. marts 2019 kl. 19:25

I sæsonens første afsnit af ‘De unge mødre’ blev seerne præsenteret for nordjyske Sasja Lykke Johansen og Andreas, der sammen ventede første barn. Som Realityportalen allerede dengang kunne fortælle, så er der tale om optagelser fra sidste år, og i oktober kom datteren Sommer til verden.
I sidste uges afsnit fik seerne så lov til at se den lille pige komme til verden, og på tirsdag får seerne så lov til at følge den første tid som en familie på tre. Og det er ganske enkelt et smaskforelsket Sasja, som seerne får lov til at se.
– Mine følelser for Andreas er blevet forstærket, efter vi er blevet forældre til Sommer. De er blevet mere dybe, og det er noget helt specielt. Når jeg ser Andreas med Sommer på armen, så smelter mit hjerte simpelthen – især første gang. Det bliver man virkelig rørt af. Det er så dejligt at se dem sammen, fortæller hun i afsnittet.
SE DEM HER: Højgravid ‘De unge mødre’-deltager fik taget nøgenbilleder
LÆS OGSÅ: Gravid ung mor frygter at miste babyen: Jeg har det ad helvedes til
Det kan du høre mere om herunder, inden du kan se hele afsnittet på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud efter hård fødsel: Jeg måtte i fuld narkose
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand