HOT NEWS: Tab dig med Mascha Vang

Smid fem kilo på fire uger, det har bloggerbaben gjort i en ny bog, som udkommer inden længe.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. december 2015 kl. 13:25

– Jeg har simpelthen, sammen med Anne Bech, lavet en bog hvor jeg afslører alle mine tips til at komme i gang og komme i form. Og når jeg skriver “lavet”, så mener jeg lavet. Vi har nemlig helt selv lavet og udgivet bogen, uden noget forlag, andet end os selv, skriver Mascha i dag på sin blog.
Årsagen til bogen udspringer af, at Mascha tog på og derfor måtte gøre noget drastisk.
– Jeg havde næsten ingen energi, var ugidelig, kunne ikke passe mit tøj og var egentlig bare blevet utilpas i min krop, endnu engang. Det ærgrede mig, og så spurgte jeg Anne, om ikke vi kunne give den max gas i 4 uger, se hvad der skete, og så lave en bog ud af alt det vi gjorde med min krop. Og det gjorde vi så.
SE FØR og EFTER billeder på Maschas blog HER.
Kom i gang med Mascha Vang, hedder den simpelthen, og kan forudbestilles HER.

Foto: Privat/Maschavang.dk

Foto: Privat/Maschavang.dk


LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Sådan kæler jeg for min bagdel
HOT NEWS: Mascha dropper blog-netværk
LÆS OGSÅ: Mascha Vang om bloggen: Derfor ruller pengene ind
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.