HOT NEWS: Stine Kronborg er gravid - Her & Nu

HOT NEWS: Stine Kronborg er gravid

37-årige Stine Kronborg er blevet gravid ved et uheld, og hun har endnu ikke besluttet, om hun vil beholde barnet.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 6. juli 2016 kl. 07:34

Samtidig med at Stine Kronborg, 37, i forrige uge skulle bisætte sin far hjemme i Nakskov, begyndte hendes krop at opføre sig mærkeligt. På det tidspunkt havde hun været på diæt i tre uger, fordi hun forbereder sig til en stor bodybuilder konkurrence. Men vægten rokkede sig overhovedet ikke.
– Normalt plejer jeg at kunne skimte mine mavemuskler ret hurtigt, men det var, som om jeg bare blev tykkere og tykkere. Selv om morgenen, hvor man ikke har noget mad i maven, var der konstant en hård bule sådan inde midtpå og lidt ned, hvor livmoderen sidder, fortæller Stine, der derfor begyndte at regne på, om der kunne være en risiko for, at hun kunne være blevet gravid ved et uheld. Og det var der.
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravid
– Det er lidt flovt, jeg er normalt god til at bruge kondom, men siden jeg er kommet til Danmark, har sex ikke været dét, jeg har tænkt mest på og derfor heller ikke været forberedt, de gange det er sket.
Stine Kronborg har ikke været på p-piller i snart seks år af skiftende årsager. Først ville hun ikke fylde kroppen med kunstige hormoner, og nu vil hun holde østrogenet nede, så hun kan bygge muskler.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Det er en drøm at være med i ‘Paradise Hotel’
Ved endnu ikke, om hun vil beholde barnet
Hun købte en graviditetstest i den lokale Matas i Nakskov, men svaret var ikke entydigt. Den ene af de to streger var lidt svag, så hun ville prøve igen. Det nåede hun dog ikke, inden hun skulle til København for at optræde ved Copenhell. Og her havde hun store problemer med at trække maven ind, da hun skulle på scenen.
Den næste test viste dog samme svar, og en veninde sendte hende til læge, der bekræftede graviditeten. Fordi Stine Kronborg dyrker professionel bodybuilding, er hendes menstruation meget uregelmæssig, og hun skal derfor scannes for at finde ud af, hvor langt hun reelt er henne i sin graviditet.
– Ja, lige nu er jeg sgu gravid. Det er lidt af et mirakel, når jeg ved, hvordan jeg har behandlet min krop. Selvfølgelig spiser jeg mega sundt, men er da bekymret for, om nogle af de andre ting, jeg har gjort, men for fanden, jeg har ikke vidst det.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette: Så meget tog jeg på under graviditeten
– Om jeg gennemfører denne graviditet, må jeg lige tygge lidt på. Uanset hvad jeg vælger, er det en kæmpe beslutning, som kun jeg kan tage. Ja, jeg kunne bare have husket kondom, men sket er sket, og så må jeg tage den derfra. Jeg er overraskende rolig omkring situationen, så nu må jeg bare se, hvad scanningerne viser, siger Stine Kronborg, der officielt er single. Hun afviser at fortælle, hvem der er far eller fortælle, om han ved det.
– Nej, den del holder jeg stadig privat, fastslår hun.
Læs mere om Stine Kronborgs graviditet og hendes tanker omkring fremtiden på hendes blog på herognu.dk. Se flere billeder af Stine og af den lille bule, som allerede har vist sig på maven, i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Fortryder Amalie sin graviditet?
LÆS OGSÅ: Så smuk er hun: Se Christianes store, gravide mave
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.