HOT NEWS! Philip & Simone får deres eget program

Det populære realitypar får deres eget program, der kan ses allerede i dag.

Af Lykke Buhl - 18. februar 2021 kl. 08:00

31-årige Philip May og 24-årige Simone Hvenegaard har været et af realityscenens hotteste par, siden de blev kærester efter ‘Paradise Hotel’ 2017. Deres forhold har været en rutchebanetur, men parret slap aldrig hinanden af syne, og i dag er de forældre til lille Vilmar, der kom til verden d. 22. december.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Ex on the Beach’-babe løsladt fra fængslet

Netop den omvæltning at gå fra at være realitystjerner til at blive forstadsforældre er omdrejningspunktet i et nyt program med parret, der har fået titlen ‘Philip May & Simone’.

– Man kan forvente en hudløst ærlig Simone og Philip, en masse sjove momenter, og et indblik i vores hverdag som kærester og starten på vores liv som nybagte forældre. Det er en rejse i et vigtigt tidspunkt af vores liv, vi har været så privilegerede at kunne lukke folk ind i. Programmet er meget emotionelt, og der bliver delt både op – og nedture, afslører parret i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Philip & Simones kærlighedshistorie: Derfor slog vi op

I programmet følger man Philip og Simone fra tiden op til fødslen af deres første barn, hvor den står på fødselsforberedelse og ikke mindst Philips bekymringer om, hvorvidt han overhovedet kan deltage i fødslen på grund af sin PTSD. Og man følger parret i tiden som nybagte forældre, hvor familielivet skal tage form. Og så er der selvfølgelig også besøg fra “onkel Lenny”.

– Da vi valgte at sige ja til programmet, blev vi hurtigt enige om, at vi kun ville lave det, hvis man tog hele pakken med. Der er selvfølgelig nogle angstprovokerende emner, men det er os som mennesker, og det hører til i vores fælles liv. Så oprigtigheden har været vigtig for os, og det skinner også igennem i programmerne, fortæller Simone og Philip.

LÆS OGSÅ: Simone og Philip afslører sød historie om undfangelsesdagen

Skal du se 'Philip May & Simone'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

‘Philip May & Simone’ har premiere på discovery+ i dag.