HOT NEWS: 'Paradise'-par afslører barnets navn

To tidligere paradisoer løfter nu sløret for, hvad deres kommende datter skal hedde.

Af Emilie Holm Egebro - 18. juni 2015 kl. 11:55

I marts fortalte Camilla Normann Olsen og Yakub Lyngholt Çeper, som begge deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson 10, at de skal være forældre til september.  Nu afslører de, at det bliver en pige, og også hvad hun skal hedde.
– Vi er blevet enige om, at hun skal hedde Caya. Jeg er sat til den 8. september, så der er lige lidt under 12 uger tilbage nu. Vi glæder os rigtig meget! siger Camilla og fortsætter:
– Jeg har det faktisk overraskende godt, da jeg hverken døjer med kvalme eller noget andet. Og vi har det også super godt. Yakub og jeg bruger bare sommeren på at nyde hinanden, inden den lille kommer til verden.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se det nye ‘Paradise’-par
Skulle vænne sig til tanken
Parret har nu et par måneder vidst, at de blev forældre senere på året. Det har dog været svært for den kommende far at vænne sig til tanken.
– Det er klart, at det var svært for Yakub i starten at vænne sig til at skulle være far, da det ikke er hans krop, der går igennem en forandring, forklarer Camilla og fortsætter:
– Men eftersom maven er begyndt at vokse, og man kan se, hun sparker, så bliver det mere og mere virkeligt, og han glæder sig mere og mere. Nu må hun bare gerne snart komme ud, så vi kan se hende.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Jacob Affe får ny titel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.