HOT NEWS: 'Nybygger'-par med i ny programserie

Hvis du ikke kan få nok af Lise og Michael, så er der nu gode nyheder.

Af Emilie Holm Egebro - 13. september 2016 kl. 19:33

I foråret blev Lise og Michael fra Aalborg de heldige vindere i ‘Nybyggerne’ og vandt således et hus i Farum til en værdi af 3,4 millioner.
Sidenhen er det ikke gået stille for sig hos parret. I sidste måned blev de gift, og i december bliver de forældre til en lille dreng. Alligevel har parret nu en ny afsløring i ærmet:
– Her klokken 19.30 sendes første afsnit i en lille programserie, som Michael og jeg selv har lavet. Hvert afsnit vil vare seks-ti minutter, og det kan ses på vores blog. I aften kan man møde vores nye familiemedlem, afslører Lise til Realityportalen.dk og fortsætter:

Her ses Lise og Michaels nye familiemedlem (Foto: Privat)

Her ses Lise og Michaels nye familiemedlem (Foto: Privat)


– Vi har købt en VW T3-transporter, som vi skal sætte i stand og renovere i “Lise og Michael”-stil. Da vi besluttede os for at købe bilen, tænkte vi: Hvorfor ikke filme det og dele det med vores følgere som en slags dagbog? Så det er det, vi har besluttet os for. Første afsnit er filmet i går, hvor vi afhenter bilen – og det var lettere sagt end gjort!
Lise og Michael ved ikke på forhånd, hvor mange afsnit der bliver, eller hvornår du kan se afsnit nummer to. Det hele afhænger af, hvordan projektet skrider frem. De kan dog afsløre, at der forhåbentlig kommer et afsnit, hvor parret kører en lille efterårstur i den fine bil.
Se den fine Volkswagen Transporter på billedet i artiklen, og se første afsnit af Lise og Michaels programserie HER!
LÆS OGSÅ: Lise fra ‘Nybyggerne’ afslører: Derfor blev vi gift
LÆS OGSÅ: Lise og Michael: ‘Nybyggerne’ var mega hårdt
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Nybygger’-par afslører kønnet
LÆS OGSÅ: Lise og Michael stikker af fra ‘Nybyggerhus’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.