Lykkelige 'De unge mødre'-Sonny: Her er min nye kæreste

Den unge far har igen fundet kærligheden.

Af Jonas Sand - 8. april 2018 kl. 18:55

Sonny Møller Ditlevsen er en lykkelig mand i disse dage, og det forstår man godt. Den unge far har nemlig fundet kærligheden, og tilværelsen som single er derfor slut for ham.

Sonny er faldet pladask for 22-årige Trine. (Foto: Privat)


Hans nye kæreste hedder Trine, er 22 år og læser til sygeplejerske. Og så gør hun Sonny rigtig glad. Det afslører den tidligere ‘De unge mødre’-deltager over for Realityportalen.dk.
– Jeg er faldet for alt ved hende. Jeg har været usikker omkring det at slå mig ned i en længere periode, men hun giver mig en indre ro omkring det. Og så synes jeg jo bare, at hun generelt er mega dejlig – øjne, læber og et dejligt smil, siger Sonny, der er glad for igen at være i et forhold.
– Det er mega dejligt, og det føles helt rigtigt, slår den nyforelskede realitydeltager fast.
LÆS OGSÅ: Ung mor til tre afslører familieforøgelse
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’: Her er sandheden bag første afsnit

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Sonny fortælle, at han igen føler sig som en god far.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Derfor skal mine børn være afhængige af mig
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Kevin har fået sin største drøm opfyldt

Kendt hinanden i 12 år

Parret blev officielt kærester den 4. april, men igennem de sidste tre måneder har de to haft noget kørende. Deres forhold som venner går dog noget længere tilbage.
– Vi mødte hinanden for cirka 12 år siden. Jeg havde en kontaktperson dengang, og det var igennem ham, at jeg lærte hende at kende. Vi spiste aftensmad derhjemme en gang imellem, for hans far var nemlig kærester med hendes mor, fortæller Sonny.
Siden er kærligheden altså blomstret mellem ham og Trine, der ikke selv har nogle børn. Hun har dog taget rigtig godt imod Sonnys datter, Melia.
– Hun har mødt Melia, da vi jo var venner i lang tid inden alt dette her, og de holder virkelig meget af hinanden. Melia spørger endda tit ind til, om Trine kommer, når jeg har hende hjemme på weekend, siger han.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom