HOT NEWS: Lykkelig Amalie består teoriprøven

Fjerde gang var lykkens gang for Amalie Szigethy, der netop har bestået teoriprøven.

Af Jonas Sand - 14. juli 2015 kl. 12:01

Amalie Szigethy har haft svært ved at få sit kørekort, men nu er hun endelig kommet et skridt videre. Tre gange tidligere har hun dumpet teoriprøven, men det var ikke tilfældet, da hun gik op tidligere i dag.
– Jeg bestod med fire fejl, så det var helt fantastisk. Jeg er så lykkelig. Jeg var begyndt at tænke, hvad der lige sker for mig, når jeg kunne dumpe så mange gange, fortæller en stolt Amalie til Realityportalen.dk.
– Jeg troede slet ikke på ham, da han først sagde, at jeg var bestået. For de billeder, som jeg kom op i, havde jeg aldrig set før. Så det var ren logik, der fik mig igennem denne gang.
LÆS OGSÅ: Her er han: Lykkelig Amalie viser ny fyr frem
Havde ikke øvet
Det er en måned siden, at Amalie Szigethy sidst var oppe til teoriprøven. Dengang dumpede hun med seks fejl – én mere end de fem, man må have. Alligevel havde realitybaben ikke øvet sig ret meget.
– Jeg havde slet ikke øvet mig yderligere – kun lidt i går. Så det er bare helt fantastisk. Jeg er virkelig glad, siger realitystjernen, der tidligere på ugen viste sin nye kæreste frem.
LÆS OGSÅ: Amalie står frem i nyt tv-program: Jeg er dum
Dyrt kørekort
Amalies kørelærer har indtil videre været et dyrt bekendtskab, indrømmer hun. Men der er ingen vej uden om, for det kørekort skal bare i hus.
– Det har jo kostet mig 600 kroner ekstra for hver teoriprøve – udover de 11-12.000, som et kørekort jo koster. Så det ender da med at blive ret dyrt, men det er lige meget. Om det så koster mig en million, så skal jeg bare have det kørekort, slår Amalie fast.
Amalie mangler nu kun sin køreprøve, før hun for alvor kan være kørende. Og hun regner ikke med, at prisen kommer til at stige meget mere.
– Jeg forventer helt sikkert, at jeg består køreprøven i første forsøg, lyder det fra en selvsikker Amalie.
LÆS OGSÅ: Amalie dumper teoriprøven for tredje gang
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.