HOT NEWS: Emilie Esther udgiver sin første plade

I dag udkommer ‘X Factor’-vinderens første plade med titlen ‘Rare’.

Af Emilie Holm Egebro - 16. oktober 2015 kl. 11:55

Tilbage i marts vandt 16-årige Emilie Esther Holmgaard ‘X Factor’. Siden da er der sket meget for den charmerende sangerinde. Blandt andet har hun fået en guldplade for 30.000 downloads af sin vindersingle, og hun har opvarmet for verdensstjernen Kylie Minoque.
I dag topper hun det hele med en udgivelse af sin første plade, som har fået titlen ‘Rare’.
– Den består af mine singler samt to nye sange; ’Right Now Forever’ og ’Rare’. Altså fem sange i alt. Det er en god pop-EP med nogle sange, som handler om, at man bare skal være sig selv, gribe chancen og tro på det, man gør, siger Emilie Esther til DR i forbindelse med EP’ens udgivelse. Hun tilføjer:
– Det bliver spændende at se, hvordan folk tager imod den, Det betyder virkeligt meget for mig, og jeg er utrolig stolt af endelig at have den ude. Det er virkelig fedt!
Hør Emilies nye single i videoen nedenfor:

Så er min første EP ‘RARE’ ude og det er for VILDT !! Tusind tak til alle som har hjulpet mig så langt. Jeg håber virkelig i kan lide den <3 <3 <3 <3 <3 GO WEEKEND KH Emilie
Posted by Emilie Esther on 16. oktober 2015

LÆS OGSÅ:Danske Emilie Esther varmer op for Kylie Minogue
LÆS OGSÅ: Remee og Emilie Esther hænger ud i USA
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.