HOT NEWS: 'Årgang 0'-Stephanie har fået ny kæreste

Den smukke ‘Årgang 0’-stjerne afslører, at hun har fået sig en kæreste fra parallelklassen.

Af Emilie Holm Egebro - 14. januar 2016 kl. 20:55

I tirsdagens afsnit af ‘Årgang 0’ fortæller Stephanie om, at hun har flirtet med fyren Alec i Lalandia, som hun efterfølgende skriver med. Det bliver dog ikke til mere end det, og i dag ærgrer hun sig over, at det er kommet med i programmet. Især fordi hun har fået en ny fyr i sit liv.
– Jeg har snakket med Alec om, at afsnittet vil handle om ham. Han var helt okay med det, for jeg var ret vild med ham dengang. Men fordi det næsten er et år siden, er jeg ikke så glad for det nu. Jeg har også en kæreste nu, som ikke er så begejstret for det. Og så synes jeg også, at den måde, det er klippet sammen på, er lidt overdrevet, fortæller Stephanie, da det var muligt at chatte med hende efter tirsdagens program på tv2.dk.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes efter VILDT vægttab: Sådan har jeg tabt mig
Kommer ikke på skærmen
Den unge pige er glad for kæresten, men har tænkt sig at holde ham for sig selv.
– Han begyndte med at gå i min parallelklasse, og så snakkede vi stille og roligt, og der var egentlig ikke noget i det til at starte med. Så jeg har ligesom mødt ham gennem skolen, og det er jeg super glad for. Man skal nok ikke regne med at se min nye kæreste på skærmen. Vi vil gerne holde det for os selv lige nu, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Rachel fra ‘Årgang 0′: Jeg er forelsket
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′-far i chok over Rachels frække dans
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.