CHOK: 'Årgang 0'-familie stopper: Vi har brug for en pause

Emma og hendes familie har valgt, at de i den kommende sæson af TV2s populære program ‘Årgang 0’ ikke vil være at finde på skærmen.

Af Mikkeline Andersen - 11. maj 2015 kl. 11:39

Siden årtusindskiftet har seerne på TV2 kunnet følge Emma og hendes familie fra Tarm i den populære dokumentarserie ‘Årgang 0’. Men når kalenderen siger “2016”, og familierne igen åbner op for deres dagligdag, så bliver det uden Emma, for familien holder pause fra programmet.
– Det er en beslutning, vi har taget som familie. Vi har simpelthen ikke det nødvendige overskud lige nu. Vi har været med i de 16 år, serien har kørt og er stadig glade for at være en del af ‘Årgang 0’-fortællingen, men vi trænger til en pause. Det er ikke et definitivt farvel, og vi regner helt bestemt med at vende tilbage, fortæller Poul-Erik til TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Jeg får meget hate
Familien bliver savnet
Siden år 2000 har Lene og Poul-Erik udvidet familien med sønnerne Mikkel og Simon. Sammen har de givet seerne mindeværdige øjeblikke, og derfor er det et tab for TV2, at familien holder en pause fra programmet.
– Vi respekterer naturligvis familiens beslutning. Der er dog ingen tvivl om, at vi alle kommer til at savne dem rigtig meget i næste sæson. Emma og hendes familie har været med siden starten i år 2000 og er derfor en helt central og dybt elsket del af dokumentarserien, siger TV 2-redaktør Mette Heiberg og understreger:
– Vi håber selvfølgelig, at de vender tilbage på et senere tidspunkt. Både TV 2 og danskerne holder så meget af ‘Årgang 0’, fordi det er ærligt og autentisk tv, som er blevet en del af vores fælles historie. Emma og hendes familie har givet os så meget af dem selv, og så er det helt forståeligt, at de har behov for en pause.
LÆS OGSÅ: Emma: ‘Årgang 0’ fylder ikke særlig meget
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.