Har alligevel ikke droppet ‘X Factor’

Remee kan ikke slippe ‘X Factor’, og det kan være frustrerende for ham at stå uden for det hele og følge med.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. december 2020 kl. 10:00

Den 46-årige Remee Jackman vil nok altid blive husket for sin rolle som dommer i ‘X Factor’, hvor han fra programmets begyndelse i 2008 var med til at spotte stjernefrø.

I 2018 valgte han at sætte et punktum for sin tid som dommer i talentshowet. Men det fylder stadig i ham, og han følger stadig med og har en masse meninger om programmet. Det helt særlige forhold til lige netop det format forklarer han i et nyt afsnit af ‘Remee og Mathilde’.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Corona-restriktioner får store konsekvenser for ‘Vild med dans’

Det kan være frustrerede at se på, når de tre dommere handler på en helt anden måde, end han selv ville gøre.

– Det kribler i mig, når jeg ser det. For jeg synes, der er så mange ting, der ikke bliver gjort, ikke bliver grebet og ikke bliver set, siger Remee.

Han valgte at stoppe, da ‘X Factor’ flyttede fra DR til TV 2. Remee meldte blandt andet ud, at nu var det tid til at prioritere familien endnu mere, og at han ikke fik det samme i løn, som de andre dommere gjorde.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta skal i isolation juleaften

Men selv om han har forladt dommerstolen, så mærker han altså stadig, at han og ‘X Factor’ var et perfekt match.

– Jeg føler virkelig, at jeg forstår det format så dybt. Det er ikke engang noget, jeg ønsker. Men nogen har bare fornemmelser for nogle ting, og lige præcis det tv-format er så dybt indgroet i mig, og jeg har så stort et klarsyn omkring, hvad der skal til. Så på den måde er det svært at lægge fra sig, siger Remee.

LÆS OGSÅ: Ikke vist i ‘Vild med dans’: ALT ramlede

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay fra torsdag den 10. december klokken 10.00. 

Læs mere om