Gustav undskylder overfor Irina

Konflikten mellem Gustav og Irina er lagt på hylden, efter Gustav har givet Irina det, hun kalder en semi-undskyldning.

Af Louise Vilsbøl - 29. juni 2021 kl. 6:55

Fredag kunne man gennem en lang række stories på Irina Olsens Instagram høre hende lukke op for en ti år gammel konflikt med Gustav. Ifølge Irina bodyshamede Gustav hende dengang og kaldte hende en masse grimme ting blandt andet i sin bog ‘Mit sande jeg’, hvor der ifølge Irina står, at hun er en heks. Irina mente, at Gustavs agenda dengang var at ødelægge hende.

CHOK: Dansk reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

På det tidspunkt udtalte Gustav, at han synes, det er barnligt at rippe op i en ti år gammel konflikt, men det er Irina slet ikke enig i. Hun påpegede, at det først er nu, hun har følt, at hun kunne tale om det, og at tiden også er til, at man nu kan bringe de her emner op.

Irina troede ikke på, at der ville komme en undskyldning ud af det, og det var der altså heller ikke meget, der tydede på i fredags, men nu er Gustav kommet på andre tanker, og han har lavet en række stories på Instagram, hvor han snakker om episoden og konflikten.

– For snart 8 år siden var jeg med i et program, som hedder ‘Divaer i junglen’, og her blev jeg så uvenner med Irina. Irina har så været ude og udtalt, at jeg har kaldt hende for heks og udtalt nogle grimme ting om hendes krop og så videre. Lige præcis, hvad jeg har sagt om hende, kan jeg ikke huske, fordi det er så mange år siden. Jeg kan huske, vi kom op at skændes, da vi lavede det her program i junglen, men jeg kan ikke huske, hvorfor vi kom op at skændes, siger Gustav på sin Instastory og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Realitypar sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

– Jeg kan huske, at jeg i min første bog, som jeg lavede, som snart er 8 år siden, der skriver jeg, at hun er en heks. Som sagt kan jeg ikke huske, hvorfor jeg var så sur på hende, men vi blev uvenner som sagt dengang, men jeg har skrevet en mail til hende nu, hvor jeg skriver “Ved du hvad Irina, jeg er sgu ked af, hvis det er noget, der går dig på stadig, det er jeg sgu ked af, det har ikke været min hensigt at såre dig, jeg er blevet ældre, jeg er kommet videre, og jeg håber også, at du vil komme videre.

På sin story tager Irina imod Gustavs undskyldning, selvom hun kalder det en semi-undskyldning, men den overrasker hende så meget, at hun er nødt til at overføre 10.000 til De danske hospitalsklovne. Det lovede hun nemlig sine følgere, at hun ville gøre, hvis det usandsynlige skulle ske, at hun ville få en undskyldning.

– Det har været utrolig vigtigt for mig at komme ud med det her offentligt, ligesom det også var offentligt dengang, og det kan godt være, jeg ikke får min undskyldning på Ekstra Bladet, men jeg får en closure, som har været vigtig for mig at få, fastslår Irina på sin story.

LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Paradise’-par: Vi mødtes efter Mexico

Både Gustav og Irina husker forkert

Selvom det er en oplevelse, der har sat sig dybt i Irina, og Gustav også indrømmer at han har kaldt hende en heks i sin bog, så husker de faktisk begge forkert. I bogen står der ikke, at hun er en heks. Men det betyder ikke, at Gustav ikke langer ud efter hende. I bogen står:

“Sådan en som Irina er noget af det mest modbydelige, du kan forestille dig. Jeg troede, at jeg havde set alt. Det var lige indtil, jeg oplevede Irina for fuld udblæsning. Hun har en ond sjæl i sig, og det er nok ikke noget, hun kan gøre for. Det er som om hun er besat af en eller anden djævel. Hun er hele tiden så lusket og dirty. Man tror faktisk, at det er løgn, når man oplever, hvad hun vil udsætte en for. Irina er helt ekstremt beregnende og jeg tør faktisk ikke være alene med hende mere”, står der på s. 159 i Gustavs bog.

Der bliver altså ikke lagt fingre imellem, selvom Gustav siger nu, at han ikke husker, hvorfor de to blev uvenner. I bogen kommer man heller ikke helt til bunds i konflikten, men Gustav fortæller, at både Sy Lee og Irina irriterede ham, og Irina havde på et tidspunkt prøvet at provokere ham ved at fortælle, at Sy Lee skulle være med i ‘For lækker til love’. Herefter besluttede Gustav sig for at prøve at spille dem ud mod hinanden.

Man kan læse mere i Gustavs bog, hvis man ønsker – indtil videre ser det ud til, at konflikten på Instagram er begravet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab