SENESTE NYT om Gustavs indlæggelse: Jeg er i bedring

Gustav har de senere dage været ramt af voldsom sygdom, og i nat eskalerede sygdommen, og realityfyren måtte derfor lade sig indlægge på Rigshospitalet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. november 2014 kl. 13:57

Gustav måtte i nat køres på hospitalet, da han pludselig fik svært ved at trække vejret grundet en infektion i halsen. Lægerne har undervejs været overbeviste om, at det var en infektion i mandlerne, der var årsagen til de høje infektionstal. Men det har senere vist sig at være noget andet, der var problemet.
-Først og fremmest tak til Sy Lee, som har båret mig igår nat til Rigshospitalet, da jeg næsten blev kvalt i mit eget spyt. De har fundet ud af at det ikke har noget med mine mandler at gøre, men det er en kæmpe byld jeg havde fået i halsen. Det resulterede i, at jeg ikke kunne trække vejret igår nat. Men nu er den blevet fjernet og jeg ligger nu til observation i de næste 24 timer, skriver facebook netop nu på facebook.
-Jeg har det efter omstændighederne godt, jeg føler mig dog temmelig dopet. Har besluttet mig for at tage de næste 10 dage fri. I ved hvor meget jeg elsker at tjene penge, men mit helbred er sgu vigtigere. Jeg vil gerne takke for alle jeres søde beskeder. Nu vil jeg logge af de forskellige sociale medier og passe godt på mig selv. Jeg elsker jer allesammen. (uredigeret)
Sy Lee har været ved Gustavs side under hele forløbet.
LÆS OGSÅ: Fem tips fra Gustav: Boost din træning
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.