Gustav jubler: Sådan mødte jeg min nye kæreste

En spåkone havde forudset, at Gustav ville møde sin nye flamme, og hun fik i den grad ret.

Af Louise Andersen - 13. december 2017 kl. 16:57

År 2017 er snart slut, og det er tid til at gøre status. Én af dem, der virkelig har haft et fremragende år er den personlige træner Gustav Salinas, der slutter året med en ny kæreste. En kæreste, han måske i virkeligheden var lidt forberedt på, at han ville møde.
– Jeg har fået spået mig liv på et tidspunkt, og hun spåede, at jeg ville møde en fyr i oktober i år 2017, og dér mødte jeg ham så, fortæller Gustav, der også fik spået, at 2018 bliver endnu bedre end år 2017.
Indtil videre er identiteten på Gustavs nye flamme ukendt.
LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Sådan får du en go’ røv!
– Der er ikke så meget der. Jeg har holdt det lidt skjult, for vi har set hinanden i noget tid nu. Grunden til, at jeg ikke har offentliggjort med billeder endnu, det er, at han er ret privat. Vi synes, at vi skal vente lidt endnu, siger Gustav.
Det er dog kun pressen, kæresten er ukendt for. Gustavs nærmeste ved nemlig godt, hvem han er.
– Mine venner har set ham, og vi skal holde nytår sammen. Vi holder en stor middag hjemme hos mig. Vi har det rigtig godt sammen. Jeg havde ikke regnet med, at en knægt på 20 år kunne slå benene væk under mig, men det kunne han virkelig. Nu føler jeg mig også meget mere ung, kan man sige, fortæller Gustav.
LÆS OGSÅ: Linse slår fast: Derfor skal jeg ikke have kæreste
Mødtes på de sociale medier
Gustav og den nye flamme mødte hinanden på en måde, som er ret klassisk for år 2017.
– Det er ikke særlig romantisk, den måde vi mødtes på. Vi mødtes over de sociale medier. Vi skrev lidt frem og tilbage, men så var han sådan, at i stedet for at skrive frem og tilbage i 100 år, om vi så ikke bare skulle mødes. Så var jeg sådan, at det kunne vi da godt, og så tog det ene skridt det andet. Nu har vi det bare godt sammen, og det er bare rart, siger Gustav.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg har købt mig til flere følgere
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt er Gustavs ansigt