WOW! Så dyrt er Gustavs ansigt

Det er efterhånden blevet til en del operationer for realitystjernen, der senest har fået foretaget en hårtransplantation for den nette sum af 60.000 kr.

Af Pernille Hahn Hauberg - 5. juni 2017 kl. 14:55

Det var en strålende Gustav Salinas, der søndag aften mødte op til gallapremieren på ”Wonder Woman” i Imperial-biografen i København. Den 26-årige personlige træner har da også god grund til at smile efter sin vellykkede hårtransplantation for to uger siden.
– Det går godt, sagde en glad Gustav og uddybede:
– Jeg er så glad for det. Det har været alle pengene værd.
Med en pris på 60.000 kr. må transplantationen da også siges at være betalt, men det betyder ikke noget for den nyopererede kendis, der i stedet nyder at se afkastet af sine mange investeringer i spejlet.
– Det betyder rigtig meget for mig, fordi folk sagde til mig, at det var alt for mange penge at give 60.000 for det, men jeg er rigtig, rigtig glad for det. Tænk engang at jeg har sådan et dyrt ansigt, hele mit ansigt koster 300.000 sammenlagt. Bum bum, sagde Gustav med et grin og fastslog så:
– Der ikke nogen, der er perfekte, men man kan købe det perfekte.
Du kan se Gustavs før og efter billeder herunder:


Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.