Gustav er 'For lækker til KBH'

Et nyt realityprogram følger Gustav og en håndfuld andre realitystjerner i deres jagt på kærligheden, men måske er de bare ‘For lækker til KBH.’!?

Af Marlene Juhl Skovgård - 9. juni 2013 kl. 9:52

Gustav er ikke kun ‘For lækker til love’, men også ‘For lækker til KBH’! Den erfarne dater bor i disse dage i en luksus- lejlighed i det indre København, hvor han skal bo sommeren over sammen med nogle gamle ‘For lækker til love’- kollegaer og tre nye super- datere. Og programmet kommer eftersigende til at hedde ‘For lækker til KBH’.

Til venstre ses Rikke (kendt fra 'Paradise Hotel', Line, Daniel, Panda, Gustav og Kay. (Foto: TV3)

Til venstre ses Rikke (kendt fra ‘Paradise Hotel’), Line, Daniel, Panda, Gustav og Kay. (Foto: TV3)


Den erfarne Gustav flytter ind i huset med to andre ‘For lækker til love’- datere nemlig Panda og Kay. Dertil er der også flyttet tre nye personligheder ind, som er klar til at give den gas på dating- fronten- og ikke mindst i byen. De tre nye super- datere er Line, Rikke og Daniel, det skriver herognu.co.
LÆS OGSÅ: Gustav truet på livet af homohadere
Forfærdelig date
I går afslørede Gustav, at han havde været på sit livs værste date og skrev følgende på sin facebook- profil:
– Jeg har været på den mest forfærdelige date nogensinde i dag!!! Åh Gud jeg ville ønske jeg kunne lave en video og fortælle alt! Det var såååå forfærdeligt!!! (Uredigeret.)
Et tv- hold følger de kræsne super- datere 24 timer i døgnet, så man kan være sikker på at få det hele med. Både de forfærdelige og kiksede situationer bliver vist, men også de mere hotte, hvis det skulle ske, at de hiver en date med hjem i lejligheden.
Gustav skrev tidligere på sin facebook- profil, at han var på optagelse med nogle rigtige bitches. Men hvem han præcist hentyder til, må vi vente og se til efteråret, hvor det nye realityprogram ‘For lækker til KBH’ har præmiere.
LÆS OGSÅ: Gustav er skuffet over sine venner
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.