Gunnvør: Så stor en del er Oliver af vores hverdag - Her & Nu

Gunnvør: Så stor en del er Oliver af vores hverdag

Der er ingen tvivl om, hvem af de to forældre der styrer slagets gang i døtrenes hverdag.

Af Emilie Holm Egebro - 14. maj 2017 kl. 10:55

Gunnvør Dalsgaard og Oliver Bjerrehuus venter senere i år barn nummer tre sammen. Deres to døtre, seksårige Sigga og treårige Hanna, bor hos deres mor på Østerbro, og Oliver har dem fast hver anden weekend. Den ordning vil den kommende lillebror ikke ændre på, for den passer begge forældre bedst.
Gunnvør trives, modsat Oliver, i faste rammer:
– Jeg tror, jeg har nemmere ved at være i den daglige rutine med børnene, end Oliver har. Jeg kan se, at der er en sammenhæng mellem faste sengetider, og at børnene trives, og jeg gider ikke have endeløse diskussioner om, hvorvidt det egentlig er okay, at pigerne kun får syv timers søvn, fortæller Gunnvør og uddyber:
– Så er det bare nemmere at gøre det selv. Mit og pigernes liv fungerer bedst, når vi planlægger det udenom Oliver, og når han så er der, er det bare totalt flødeskum på kagen.
LÆS OGSÅ: Gunnvør tager afstand fra Oliver Bjerrehuus
Timm Vladimir og konen efter skilsmisse-krise: Sådan går det med forholdet
Oliver skal med til fødslen
Gunnvør fortæller, at hun og Oliver sammen med børnene af og til hygger, spiser, rejser eller tager i svømmehallen. Den vordende far har også været med til scanninger og jordemoderbesøg under den nye graviditet.
– Hvis han kan, og jeg kan nå at fange ham, så skal han med til fødslen. Men de andre fødsler er gået stærkt, og han kan være svær at få fat i, så jeg får næsten stress ved tanken, griner Gunnvør og tilføjer:
– Jeg har masser af gode mennesker omkring mig, også til at tage med mig, passe pigerne og så videre, siger hun.
Se billeder af Gunnvør, Oliver, Sigga og Hanna øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy åbner op: En forelskelse er på vej
LÆS OGSÅ: Gunnvør: Jeg synes ikke, det er fedt at lave drama-tv
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.