Gunnvør har mistet troen på Oliver

Gunnvør er stoppet med at tro på, at hende og Oliver nogensinde finder sammen igen.

Af Louise Vilsbøl - 1. december 2017 kl. 7:25

I gårsdagens afsnit af ‘Blind tillid med Bubber’ åbnede Oliver Bjerrehuus op for sin person og det liv, han har levet og lever nu, og det har ændret sig meget. I programmet kunne man se Oliver sige, at han gerne vil have ro på sit privatliv, og at familien er det vigtigste for den tidligere festglade scoretrold.
LÆS OGSÅ: Her er hele Oliver og Gunnvørs kærlighedshistorie
Men selvom han lyder oprigtig, når han siger det, så er Gunnvør, som er mor til tre af Olivers fire børn, ikke overbevist om, at han er i stand til at ændre sig. Derfor er hun stoppet med at tro på, at de nogensinde finder sammen igen.
– Jeg har aldrig nogensinde knoklet så meget for noget som helst, som jeg har for det her forhold. Men vi er som vi er. Jeg har indset, at ingen af os ændrer os. Jeg kan synes, han er fantastisk til tider, men jeg kan også blive sindssygt irriteret på dig til tider, for jeg synes, der mangler en masse ansvar, siger hun henvendt til Oliver.
LÆS OGSÅ: Gunnvør: Så stor en del er Oliver af vores hverdag
Han mener, de har den samme drøm for fremtiden, men Gunnvør er langt fra enig.
– Drømme er jeg træt af! For 12 år siden kunne du besnære mig med drømme. Altså, du drømmer om familie, men vi er jo en familie, vi har tre børn nu, så det er nu. Det der med at du taler om om ti år, det har jeg svært ved at forholde mig til, for der er børnene flyttet hjemmefra, lyder det fra Gunnvør, som i stedet forholder sig til virkeligheden.
LÆS OGSÅ: ÅRH: Så sød er Gunnvør og Olivers søn
– Jeg trives rigtig fint i den her konstellation med tre børn, og dem tager jeg ansvar for, det har jeg valgt, fastslår Gunnvør og afviser, at hun drømmer om at få Oliver tilbage.
Programmet med Oliver Bjerrehuus kan ses på Dplay og bliver genudsendt lørdag kl. 10.25 på Kanal5.
LÆS OGSÅ: Gunnvør om forholdet til Oliver: Vi er en familie på godt og ondt