Gravid realitystjerne gør klar til familieforøgelsen - Her & Nu

Gravid realitystjerne gør klar til familieforøgelsen

Sangerinden Inez Gavilanes er ved at sætte sit nye hjem i stand sammen med sin kæreste, Nicky Reitz.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. august 2017 kl. 07:25

Man siger, at gravide bygger rede inden termin, og det gælder i særdeleshed for Inez Gavilanes, som i foråret annoncerede, at hun venter sit første barn med sin kæreste, Nicky Reitz.
LÆS OGSÅ: BABYNEWS: Realitybabe venter sit første barn
Den 39-årige sangerinde, der blandt andet er kendt fra Sukkerchok, og kæresten er for nylig flyttet, men der er stadig meget, der skal laves.
Det skriver den vordende mor på Instagram, hvor hun har delt en selfie under hashtags som “nyt hjem”, “lykke” og “nyt kapitel”.
– Ferien er slut. Første hverdagsmorgen i huset på landet. Morgensolen banker ind ad køkkenvinduet og gør mig mandagsglad, selv om jeg har ligget vågen den halve nat og tænkt på alt det, vi ikke nåede at få lavet, fikset, sat op og banket ned, skriver hun og tilføjer:
– Det her sted skal nok komme til at virke for os.
Inez Gavilanes har dannet par med Nicky Reitz siden oktober 2013. Hun annoncerede graviditeten i slutningen af marts ved at dele et skanningsbillede på Instagram.
– Jeg er blevet befrugtet af verdens dejligste mand, og nu tør jeg godt sige det højt, lød det blandt andet fra hende dengang.
Se billedet herunder:


Tidligere har Inez kæmpet med overforbrug af mad, se videoen herunder:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hannah Melissa venter sit fjerde barn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.