Genkender du Lucas fra ’Nybyggerne’? Her har du set ham før

Livsstilsprogrammet ‘Nybyggerne’ er ikke Lucas’ debut på TV.

Af Nadja Josephine Arpe - 13. oktober 2021 kl. 20:55

Har du siddet med en følelse af deja-vu, når du har fulgt de fire par i dette års sæson af ’Nybyggerne’? Så er det måske, fordi du har set en af deltagerne før.

Rødt hold, bestående af parret Martin og Lucas, renoverer hver uge deres hus, i hvad de selv kalder art deco – 1930’er-stil. Og det er ikke første gang, at Lucas kan ses på tv.

– I mine unge dage var jeg med i ’6 på date’, hvor jeg vandt daten med pigen til sidst i programmet, fortæller Lucas og griner, da HER&NU besøger ham og kæresten Martin på Frederiksberg.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Isabella sætter søster på plads

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Cecilie Hother fortæller om sit eventyr.

LÆS OGSÅ: Didde åbner op: Min bedste ven voldtog mig

‘6 på date’ var i et datingprogram i 2012, som der kørte på TV3. I programmet skulle Lucas og fire andre bejlere kæmpe om at vinde singlepigen Jeanett. Allerede fra første dag fangede han Jeanetts opmærksomhed, og han endte også med at vinde.

Lucas troede dog ikke, at nogen ville kunne huske ham.

– Produktionen bag ’Nybyggerne’ spurgte os også, om vi havde været med i noget, men jeg tænkte, at det var så lang tid siden. Det var der nok ikke nogen, som kunne huske. Jeg var korthåret, 21-22 år og havde intet skæg, forklarer Lucas.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Sådan er mit forhold til Melissa i dag

Lucas og Martin deler også deres kærlighedshistorie i afsnit to af ’Nybyggerne’. Her kommer de kommer ind på, at Lucas’ ekskæreste er en kvinde.

Lucas beskriver i dag sin seksualitet meget ukompliceret:

– Jeg er bare til Martin, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne jubler over graviditet: Jeg er pavestolt

Du kan følge parret i deres byggeprojekt og kamp for huset i Sønderborg på TV 2 og TV 2 Play.