Geggo løfter sløret: Derfor dropper vi kirkebrylluppet - Her & Nu

Geggo løfter sløret: Derfor dropper vi kirkebrylluppet

‘Familien fra Bryggen’-stjernen fortæller nu nærmere om de ændrede bryllupsplaner.

Af Emilie Holm Egebro - 21. september 2017 kl. 19:25

Bryllupsplanlægningen er i fuld gang for ‘Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz. Det har dog ikke været helt nemt for dem at finde ud af, hvordan den store dag skal forløbe.
Tidligere fortalte Geggo, at hun drømte om det helt store kirkebryllup, mens Cengiz hellere ville bruge alle pengene på sort roulette i Las Vegas. I sommers kunne Geggo dog løfte sløret for, at det ikke bliver nogen af delene, da parret har lagt helt nye hemmelighedsfulde planer for brylluppet. 
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
Nu afslører hun lidt nærmere om, hvilke tanker de har gjort sig:
– Jeg ville jo gerne have holdt mit kirkebryllup med ris, der blev kastet og det helt store romantiske show, mens Cengiz gerne ville, at vi skulle tage til Las Vegas. Nu er det blevet noget helt andet, og det kom sig bare af en ide, jeg pludselig fik en dag. Jeg tænkte bare: “Hey, hvorfor gør vi ikke det?” Det er lidt vildt, men ikke så utraditionelt igen – ikke sådan noget med, at vi skal ned under vandet og giftes eller på en faldskærm. Men det er helt anderledes, end det vi ellers havde tænkt det, fortæller Geggo til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg tænkte lidt: “Hvorfor skal vi egentlig i kirke? Der er jo ingen af os, der er døbt i familien, og vi har aldrig nogensinde givet os til den kristne tro, så hvorfor skal vi stå der i kirken? Det var måske egentlig dumt.” Selvom jeg synes, det er smukt, så hører vi måske ikke lige til der. Så vi er begge glad for at have fundet en anden fantastisk ide. Så slipper jeg også for at blive døbt. Det virker forkert, når ikke engang min datter er det.
LÆS OGSÅ: Så stor er ‘Familien fra Bryggen’ i virkeligheden
Bryllupsdatoen er sat
Geggo og Cengiz vil endnu ikke løfte sløret for, hvornår bryllupsklokkerne kommer til at ringe, men de kan afsløre, at det bliver indenfor nærmeste fremtid.
– Det bliver indenfor et år. Det kan vi godt afsløre. Hvor mange gæster, der kommer til at være, ved vi ikke endnu, men det bliver nok ret stort, afslører Cengiz, der også glæder sig over, at andre i familien snart skal giftes.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Mikkel Kessler har jo også været på knæ for Lea, så det er lidt sjovt, at vi nu får to bryllupper i familien indenfor nærmeste fremtid. Det er rigtig fedt.
– Mikkel kaldte faktisk Cengiz for tøffelhelt, da han friede, og så frier han selv kort tid efter, griner Geggo.
LÆS OGSÅ: Linse trækker stikket: Vil have pause fra ‘Familien fra Bryggen’
SE BILLEDERNE: Det har Linse fået lavet i Litauen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.