Geggo og Cengiz udvider deres salon - Her & Nu

Geggo og Cengiz udvider deres salon

Der er i øjeblikket gang i renoveringen i ‘Familien fra Bryggen’-parrets salon.

Af Emilie Holm Egebro - 9. oktober 2017 kl. 09:02

På en varm sommerdag i juni 2016 slog ‘Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz dørene op for deres helt egen skønhedssalon, La’ Lotus, på Amager i København. Det første år er gået over al forventning, og selvom det er hårdt arbejde at holde en forretning kørende, er Geggo og Cengiz begge meget glade for deres projekt.
Parret har tidligere nævnt, at de på i fremtiden gerne vil åbne endnu en salon, men netop nu har de kastet sig over en udvidelse i den nuværende salon.
– Vi skal have et nyt rum i salonen, så der skal laves lidt om derinde. Vi fjerner nogle ting og får nogle nye ting ind. Planen er, at vi udvider den ene afdeling, der hedder permanent makeup, og så fjerner vi afdelingen, der hedder spraytan, som jeg ellers er rigtig glad for at lave, fortæller Geggo til Realityportalen.dk og fortsætter:
GALLERI: Se Geggos vilde forvandling
– Men jeg har ikke tid til det mere, og vores kosmetolog, som gør det nu, skal hellere lave ansigtsbehandlinger, for det er det, der er hendes hovedområde. Så vi fjerner spraytan helt i salonen, selvom der er rigtig mange, der får det. Vi håber dog og regner med, at udvidelsen af afdelingen permanent makeup vil opveje økonomisk i forhold til det, vi mister fra spraytan-afdelingen.
LÆS OGSÅ: Få hele historien om Geggos forlovelsesring
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.