Geggo afslører: Jeg er startet ny uddannelse - Her & Nu

Geggo afslører: Jeg er startet ny uddannelse

‘Familien fra Bryggen’-stjernen har svært ved at sidde stille, og nu er hun begyndt på en ny uddannelse.

Af Louise Andersen - 22. maj 2018 kl. 15:08

Geggo og Cengiz har travlt i deres skønhedssalon La’ Lotus på Amager, som de i øvrigt arbejder på at udvide. Det kan man måske godt forstå, for Geggo og Cengiz har sorte tal på bundlinjen, og det ser ud som om, at tingene går i den helt rigtige retning for parrets virksomhed.
LÆS OGSÅ: Linse efter Geggo og Cengiz flotte regnskab: Jeg er stolt af dem
Selvom der er fart på, så hindrer det dog ikke Geggo i at have travlt med en masse projekter ved siden af, og nu er hun startet på en helt ny uddannelse. Det afslører hun på sin Instagram-profil
– At sidde stille har jeg aldrig været god til. Der skal helst ske ting hele tiden, og indimellem er det Cengiz, der minder mig om at sætte mig ned og puste ud. På en måde er jeg tvunget til at sidde stille en del nu (rent fysisk i hvert fald), for jeg er startet på uddannelsen til micropigmentist hos nogle af de bedste i verden; nemlig PhiBrows, skriver Geggo på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden
Det betyder, at kunderne i La’ Lotus, når Geggo har færdiggjort uddannelsen, kan få lavet permanente bryn hos ‘Bryggen’-stjernen.
– Jeg glæder mig for vildt til denne rejse, og til forhåbenligt at kunne kalde mig PhiBrows-Artist inden alt for længe, skriver Geggo videre til opslaget på sin Instagram, som du kan se herunder:
LÆS OGSÅ: Lykkelige Princess Natascha afslører: Jeg er gravid


LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Fie Laursen bliver skidt i hovedet