Geggo åbner op: Savner jeg Bryggen?

Selvom ‘Familien fra Bryggen’-stjernen er glad for sit nye hjem i Dragør, så savner hun alligevel Islands Brygge.

Af Emilie Holm Egebro - 27. april 2017 kl. 20:55

‘Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz er efterhånden kommet godt på plads i deres nye hus i Dragør. De nyder at have fået mere plads og en skov i baghaven, men Geggo indrømmer, at hun også savner sit gamle hjem.
LÆS OGSÅ: Geggo drømmer om at medvirke i et helt særligt tv-program
– Jeg kan rigtig godt lide stemningen på Bryggen, og jeg kan rigtig godt lide mit gamle hood. Der er ingen tvivl om, at jeg savner Bryggen – det gør jeg. Når vi er henne at besøge min mor eller kører igennem, så kommer der da lige et lille sug i maven. Men det vejer op, at jeg bor i en skov og har dejlig natur og ro. Det er luksus, fortæller Geggo til Realityportalen.dk, mens Cengiz har en lidt anden mening:
– Jeg savner det ikke. Dragør er helt roligt, der er ingen, der ved, hvor vi bor og kommer rendende, og hundende har en skov lige udenfor. Derudover er der ti minutters kørsel til Bryggen, hvor vi så kan køre hen og sige hej til folk, som vi kender. Så jeg kan meget bedre lide at bo her, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Baby-news i den nye sæson?
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning om Albas fremtid
LÆS OGSÅ: Geggo om ny adresse: Sådan bliver det at flytte fra Bryggen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.