Geggo åbner op omkring sin løn - Her & Nu

Geggo åbner op omkring sin løn

‘Familien fra Bryggen’-stjernen bliver tit spurgt ind til sin økonomi, og nu vil hun svare en gang for alle.

Af Emilie Holm Egebro - 4. oktober 2017 kl. 13:57

Der er ingen tvivl om, at ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie ‘Geggo’ Christiansen godt kan lidt at købe dyre og lækre ting til både sig selv og sin familie. Det ses også i ‘Familien fra Bryggen’, hvor hun har lækkert tøj på, kører i en flot bil og har et dejligt hus i Dragør.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
Af den årsag er der også mange, der er interesserede i at høre, hvor meget Geggo egentlig tjener af penge. Selvom reality-baben er gavmild med at dele ud af private oplysninger om hun og familien på sin blog eller i programmet, er hun dog meget hemmelighedsfuld, når det kommer til økonomi.
– Det der med penge, er der rigtig mange, der spørger ind til. Jeg mener, at økonomi er en forholdsvis privat sag – også selvom jeg har valgt at være en offentlig person. Folk må gerne spørge ind til det, men jeg svarer kun på de ting, jeg føler for. Folk må hjertens gerne spørge om alverdens ting, de kan bare ikke forvente et svar altid. Heldigvis respekterer langt de fleste også dette, skriver Geggo på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: SJOVT: Geggo laver sine egne film
– Jeg har læst mig frem til alverdens gætterier på, hvad jeg tjener, og jeg smiler lidt. For ingen ved det – jeg har aldrig offentliggjort det. Det kommer jeg heller aldrig til. Jeg sætter en stor ære i at tjene mine egne penge. Jeg trækker også på smilebåndet, når folk skriver til mig: “Det, du har købt, det har TV3 jo betalt”.
– Men nej, det har TV3 ikke. Det har jeg selv. Jeg er stolt af at være rustet til livet, og jeg er min mor dybt taknemmelig for at have lært mig at klare mig selv – og samtidig altid være der for mig. Jeg har ikke været pakket ind i vat, ej heller har jeg nogensinde manglet kærlighed eller omsorg.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.