GALLERI: Landsholdets skønne scoringer

Disse kvinder har vundet fodboldstjernernes hjerter.

Af Redaktionen - 11. juli 2021 kl. 19:58

Spillerne på det danske landshold har i den grad erobret hjerterne hos de danske fodboldfans. Men udenfor banen er der en flok kvinder, der har fundet vej til de danske stjerners hjerter.

Pladask

(Foto: Andreu Dalmau/Ritzau Scanpix)

Martin Braithwaite, 30, fandt sammen med sin udkårne, Anne-Laure Lois, i 2013, da han medvirkede i et fransk sportsprogram, hvor hun var medvært.

De faldt pladask for hinanden og blev gift i 2019.Sammen har de børnene Romeo og Valentino.

Ung kærlighed

(Foto: Henrik R. Petersen)

Thomas Delaney, 29, og Michelle Lindemann Delaney har kendt hinanden, siden de som teenagere gik på handelsskole. Sidste år blev de gift, og i februar blev de forældre til en lille datter

LÆS OGSÅ: Skilt efter 14 år: Nu sælges familiens hus

Seks år med Siw

(Foto: Henrik R. Petersen)

25-årige Pierre-Emile Højbjerg har dannet par med Josephine Siw siden 2015. De har sammen børnene Rosa og Theo og bor i London.

Solid opbakning

(Foto: Peter Hauerbach)

Danmarks stærke målvogter Kasper Schmeichel, 34, mødte som 17-årig Stine Gyldenbrand på Nørreport station i København. De er siden blevet gift og bor sammen med deres børn, Max og Isabella, i England, hvor han spiller for Leicester City.

LÆS OGSÅ: UUH! 12 kendte danskere klar i nyt realityprogram

Nomadeliv

(Foto: Peter Powell/Ritzau Scanpix)

Simon Kjær, 32, og hans jævnaldrende svenske frue, Elina Gollert Kjær, har børnene Viggo på fem år og Milas på syv. Anføreren for det danske landshold og familien kan skrive mange lande på visitkortet efterhånden. De har boet både i Frankrig, Tyskland, Spanien, Tyrkiet og nu Italien.

Første gang

(Foto: Privat)

– Den største kærlighed. Velkommen til verden lille skat, skrev Josefine Barsøe på sin Instagram, da hun for et år siden fødte sit og 27-årige Christian Nørgaards første barn, sønnen Elliot. Den tidligere Brøndby-midtbane spiller til daglig i engelske Brentford.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen tilbage i Danmark med nyfødt søn

Ro på

(Foto: Michael Stub)

Christian Eriksen, 29, trængte til fred og ro efter sit hjertekollaps 12. juni under EM-kampen mod Finland i Parken. Og den får han i øjeblikket sammen med Sabrina Kvist Jensen i Odense, hvor de sidste år købte et hus. De har sønnen Alfred på tre år og en datter på syv måneder.

Stærkt sammenhold

(Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Landstræner Kasper Hjulmand, 49, fandt sammen med fru Vibeke under et fælles højskoleophold i 1992. Siden har de holdt sammen, og de har fået børnene Marcus, Mikkel og Liva undervejs.

 

LÆS OGSÅ: Kendispar venter barn