Frederik i Paris: Hemmeligt besøg

Kronprinsen besøgte en helt særlig person, der står ham nært.

Af Nikolaj Vraa - 23. oktober 2021 kl. 9:55

Selv om kronprins Frederik i torsdags havde et travlt program i Paris, tog han sig også tid til et familiebesøg hos sin lillebror, prins Joachim. Kronprinsen var i den franske hovedstad for at deltage i rutepræsentationen af næste års Tour de France, et dansk erhvervsfremstød og et besøg i Det Internationale Energiagentur.

LÆS OGSÅ: Tvillingernes søde gestus: Vincent og Josephine hyldede Mary 

Han ankom til Frankrig sent onsdag aften fra Island og var i gang med de officielle pligter fra morgenstunden. Da dagens program var overstået, mødtes Frederik så med Joachim.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Isabella sætter Josephine på plads.

Ifølge HER&NU’s oplysninger var Frederik inviteret til middag hjemme hos prins Joachim og prinsesse Marie i deres lejlighed nær Parc Monceau i 8. arrondissement. Kongehuset bekræfter over for HER&NU, at kronprinsen og prins Joachim mødtes privat i forbindelse med besøget i Paris, men har ikke yderligere kommentarer.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mary i sit livs form

Ved middagen kunne kronprinsen blandt andet fortælle Joachim, at næste års Tour de France-rute blandt andet går til Cahors. Ved den stort anlagte præsentation i Palais des Congrès holdt Frederik tale og kaldte Cahors, hvor Château de Cayx ligger, for sin ”hjemegn på min franske side af familien”.

LÆS OGSÅ: Tvillingernes søde gestus: Vincent og Josephine hyldede Mary