Fra millionær til hjemløs: Her har du set ‘Luksusfælden’-deltager før

49-årige Mette har været millionær, men endte som hjemløs. Den tid delte hun åbent ud af i TV2-dokumentaren ‘Gaden’. Trods Mette i dag har tag over hovedet, så har hun stadig ikke styr på sin økonomi, og det skal ‘Luksusfældens’ eksperter nu hjælpe hende med.

Af Lykke Buhl - 9. februar 2021 kl. 12:45

I aften kl. 20 er der premiere på den 26. sæson af TV3-programmet ‘Luksusfælden’. Her møder vi 49-årige Mette Mobeck, som har været vant til at leve et luksusliv, som hun stadig hænger fast i, og derfor skylder hun over halvanden million væk, samtidig med hun hver måned har en misligholdt gæld på 31.000 kroner.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke

Fra millionær til hjemløs

Men det er ikke første gang, vi ser Mette øse ærligt ud af sin dårligdom på skærmen. Mette var nemlig en af de tre hjemløse, man sidste år kunne følge i TV2-serien ‘Gaden’, der var optaget i 2019.

Her fortalte Mette ærligt om sin deroute, hvor hun gik fra det søde jetsetliv som model i London med ti millioner på kontoen, som hun arvede af en ven, til hendes situation i dokumentarserien, hvor hun bor på gaden i en konstant jagt efter det næste fix af crackkokain.

Herunder kan du se Mette fortælle om, hvad der er sket i hendes liv efter ‘Gaden’

LÆS OGSÅ: Deltager efter ‘Luksusfælden’: På kontanthjælp igen

Væk med luksusvanerne

Efter ‘Gaden’ lysnede det dog for Mette, der fik en lejlighed, fik genoptaget forholdet til sine to børn, Oliver på 19 og Emma på 20 år, og fik et job som pædagog for to autistiske børn.

Men hendes økonomi har hun stadig ikke styr på, og derfor har Mette bedt ‘Luksusfældens’ eksperter, Kenneth Hansen og Sesilie Munk Stenderup, om hjælp.

LÆS OGSÅ: 5 ting, du ikke vidste om ‘Luksusfælden’

For selvom Mette har været helt nede på samfundets bund, så hænger hun stadig fast i vanerne fra dengang, hun levede det vilde jetsetliv omgivet af celebre mennesker.

Hun går med Rolex-ur og bruger svimlende beløb på ting som skønhedsbehandlinger og en personlig træner på trods af, hun skylder over halvanden million kroner for blandt andet manglende skattebetalinger og kviklån.

Herunder kan du se Mette fortælle sin vilde historie fra millionær til hjemløs

SE KLIPPET: Luksusfældens eksperter tager utraditionel metode i brug

Mette er chokeret over, hvor hovedløst hun har brugt sine penge

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører nye sider af Rasmus

‘Luksusfælden’ har premiere i aften tirsdag kl. 20.00 på TV3 og kan ses allerede nu på Viaplay