SE KLIPPET: Luksusfældens eksperter tager utraditionel metode i brug

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ er eksperterne nødt til at tage helt nye metoder i brug.

Af Rikke Lynge - 6. oktober 2020 kl. 15:11

Rikke fra Køge på 44 år er økonomisk afhængig af sin ældste datter, Stephanie, som på mange måder er den voksne af de to – hun har selv tjek på sit liv med styr på økonomien, fast kæreste og uddannelse.

Rikke har været på kontanthjælp det meste af sit liv, men holder sig ikke fra at købe nyt tøj, få lavet negle og gå i solarie. Luksusfældens eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann har derfor i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ taget en mere utraditionel metode i brug for at få Rikke til at indse alvoren i hendes pengeproblem.

LÆS OGSÅ: BABY NEWS! Maria og Benjamin efter ‘Luksusfælden’: Vi får en pige

De har på en gågade i Danmark stoppet tilfældige mennesker og vist dem to billeder – et af Rikke og et af datteren Stephanie for at høre, hvem de mener, har mindst styr på sin økonomi. Blandt spørgsmålene til folk på gågaden var:

– Hvem bruger 675 kroner om måneden på at gå i byen? hvem af de her to får lavet negle én gang om måneden? Hvem bruger 600 kroner i snit på tøj? Hvem har lånt 1200 kroner om måneden af den anden?

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på TV: TV-vært fik nok

Med stor overvægt pegede et bredt udsnit af menneskerne fra gågaden ‘den unge’ til ovenstående spørgsmål, og de var noget overrasket, da det viste sig at være omvendt.

– Det er en omvendt verden. Det er pinligt, at hun skal være et forbillede for sin datter, og så går hun og smider med pengene, lyder nogle af kommentarerne på gågaden til eksperternes eksperiment.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Afslører hemmelighed

Se klippet herunder, og se ‘Luksusfælden’ i aften kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.