Forelsket Christel afslører: Det er det perfekte match!

Christel og Pablo har fået selskab, og de er vist begge to smaskforelskede.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. september 2021 kl. 18:55

En drøm er blevet til virkelighed hos den labre realitybabe Christel Trubka. Hun har nemlig endelig fået sin lille, nye hundehvalp hjem, og den ankomst har hun længe glædet sig til.

– Når to bliver til tre! Andre udvider familien med børn, jeg udvider med endnu et pelsbarn. Sig’ hej til Shanti, skriver hun i et opslag på Instagram, hvor forelskelsen i det pelsede medlem ikke er til at tage fejl af.

LÆS OGSÅ: Amalie om at trække sig fra ‘Forsidefruer’: Det er en svær periode i mit liv

I videoen fortæller Christel om kærligheden og sin nye hundehvalp. Herunder fortsættes artiklen…

Allerede for en måned siden fortalte Christel til Realityportalen, at hun gik og glædede sig til at udvide familien, som på det tidspunkt bestod af hende selv og hunden Pablo. Tirsdag kunne hun så endelig hente den lille hvalp, der den dag var præcis otte uger gammel.

Pablo, Shanti og jeg er bare det perfekte match! Hun er en staffordshire bullterrier med fulde papirer som Pablo, og jeg kunne med tiden, først når de er gamle nok, godt tænke mig at lave nogle hvalpe, men det er dog ikke sikkert, at de er et match, forstået på den måde, at hvis de evt. har samme “fejl”, ville det være “dumt” at sætte dem sammen, fortæller en glad Christel til Realityportalen.

– Så passer de ikke sammen, jamen så kommer der stadig hvalpe på den ene eller den anden måde, da jeg ønsker at bruge begge mine hunde til udstilling og avl, tilføjer ‘Paradise’-baben.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager afslører: Ekspeditionen er en badeferie

Shanti er opkaldt efter Christels mors første hund. Når hun bliver omkring fire år gammel, skal der sættes flere hundehvalpe til verden.

LÆS OGSÅ: Nu afslører Thomas Blachman: Blev nødt til at sige ja til ‘X Factor’

Christel, Pablo og Shanti bor i en lejlighed i Ørestaden, og her er der altså for tiden fuld fokus på hundeopdragelse og at give masser af kærlighed til det lille væsen.

Læs mere om