Forelskede Stéphanie Surrugue: Vi er kærester

DR-korrespondenten svæver på en lyserød sky for tiden.

Af Lykke Buhl - 20. december 2020 kl. 19:54

Stéphanie Surrugue er nemlig blevet kærester med franskmanden Jean, som hun mødte for første gang for lidt over et halvt år siden, da en veninde arrangerede, at de skulle spise frokost sammen i Paris.

– Der er ikke så meget at sige, altså, vi er jo bare kærester. Det er relativt nyt, røber en forelsket Stéphanie til HER&NU med et grin.

LÆS OGSÅ: Afslører nye detaljer: Derfor stoppede vi med ‘Årgang 0’

Til daglig bor Stéphanie i Paris, men til foråret pakker hun flyttekasserne og får base i København. Dog stadig som international korrespondent for DR og med stort fokus på Frankrig.

– Det er ikke ukompliceret at være forelsket i én, der bor i ét land, når man selv er ansat i et andet land. Der er meget logistik involveret i det her projekt, og det kræver jo en del. Jeg tror også, det er derfor, vi lige prøver at tage det lidt langsomt, fordi det er indviklet, forklarer Stéphanie, der derfor gerne vil holde kæresten lidt privat.

LÆS OGSÅ: Geggo taler ud: Vi holder ikke jul hos min mor

For selvom hun tror på forholdet, er der også en vigtig person i Stéphanies liv, der stadig har til gode at lære den nye kæreste at kende.

– Han har ikke mødt min mor endnu, men det kommer han nok til på et eller andet tidspunkt, siger hun med et smil.

LÆS OGSÅ: Remee overvejede ‘Vild med dans’: Derfor blev det ikke til noget