'For lækker til love'-babe takkede nej til 'Besat af Bad Boys'

Der er en særlig årsag til, at reality-baben ikke ønskede at deltage i ‘Besat af Bad Boys’.

Af Emilie Holm Egebro - 5. marts 2019 kl. 16:59

I øjeblikket kan vælge følge den tidligere ‘Paradise Hotel’-babe Fie Maria i den nye sæson ‘For lækker til love’, som kan ses på Viafree.
Det viser sig dog, at Fie også er blevet tilbudt at medvirke i et andet populært TV3-program, men her blev det et nej tak, selvom Fie elsker at lave tv:
LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single


LÆS OGSÅ: Stort personligt nederlag for reality-babe: Efter ti år er det slut
– Jeg blev kontaktet i forhold til at medvirke i ’Besat af Bad Boys’, og der takkede jeg nej. Så er jeg bare mere til ’For lækker til love’. Jeg tror da også, at det andet kunne være sjovt, men det er lidt et andet billede at sende af mig, som jeg ikke er interesseret i. Jeg vil ikke virke som en, der er besat af bad boys, for det er jeg på ingen måde, selvom jeg godt kan lide, at fyrene ser lidt hårde ud, forklarer Fie og fortsætter:
– Jeg vil helst undgå, at folk får sådan et ”Amager-billede” af mig. Sådan synes jeg ikke, at jeg er, og det får jeg mere lov til at vise i ’For lækker til love’. Jeg synes, det her program passer bedre til det, som jeg gerne vil udstråle. Jeg elsker dog at lave tv og kan sagtens finde på at medvirke i flere ting, det er bare ikke alt, der lige er noget for mig.
Se ‘For lækker til love’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’-Christina vender tilbage til skærmen