Stort personligt nederlag for reality-babe: Efter ti år er det slut

‘For lækker til love’-baben har taget en stor beslutning i sit liv og lagt sin drøm på hylden, hvilket langtfra har været nemt.

Af Emilie Holm Egebro - 1. marts 2019 kl. 8:43

Den tidligere ‘Paradise’-babe Fie Maria er netop nu aktuel i den nye sæson ‘For lækker til love’.  Selvom hun nyder at lave tv, har det dog aldrig været hendes hovedprioritet, da hun de sidste mange år først og fremmest har fokuseret på sit arbejde i REMA 1000, og hun har her kæmpet for sin store drøm, nemlig at få sin egen butik.
Nu viser det sig dog, at 26-årige Fie efter ti år i REMA 1000 i Vallensbæk har besluttet at sige op og opgive drømmen. Det har bestemt ikke været en nem beslutning, men reality-baben følte, at hun var nødsaget til det.
LÆS OGSÅ: HØR DEN HER: Årets ‘Paradise’-sang er klar

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


LÆS OGSÅ: Julie i ‘For lækker til love’: Jeg søger den eneste ene
–  Det var et kæmpe nederlag for mig personligt at måtte sige stop, men det tog rigtig meget af min tid, og jeg måtte sige nej til rigtig mange andre ting for at kunne gå all in på arbejdet. Det kunne godt være hårdt, at der slet ikke var plads til andre ting. Det gav også en negativ stemning på arbejdet, når jeg for eksempel gerne ville lave tv eller til Reality Awards, fordi de synes, jeg prioriterede meget forkert, selvom jeg stadigvæk hundrede procent passede mit arbejde. Jeg havde stadigvæk 70-100 timer om ugen, på trods af jeg lavede ‘For lækker til love’, forklarer Fie til Realityportalen.dk og fortsætter:
HOT NEWS: Her er de nye paradisoer
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk og ‘Ex on the Beach’-babe slår pjalterne sammen
– Så til sidst tænkte jeg bare: “Måske det er et godt tidspunkt nu at trække stikket?” Så lige nu har jeg bare brug for at fokusere på andre ting end REMA 1000, andre ting som også gør mig glad. Lige nu bruger jeg meget tid med de andre reality-deltagere og laver en masse hyggelige ting. Så jeg er rigtig glad for beslutningen, selvom den har været så svær. Det var lidt en sten, der faldt fra mit hjerte. Selvom det også er meget svært at tænke på, at det lige er ti år, jeg smider væk, og butikken var mit hjertebarn, men det har været ti gode år, og jeg elskede det. Og hvem ved, om jeg vender tilbage? Min chef sagde også, at hvis jeg om et halvt år savner det, så finder vi ud af det. Men lige nu er det ikke min drøm. Nu skal jeg finde et andet arbejde. Hvad det skal være, ved jeg dog endnu ikke. Måske jeg vil uddanne mig indenfor noget med beauty, men intet er besluttet endnu.
Se Fie i ‘For lækker til love’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: DRAMA mellem Julie og Oliver: Ny flirt er uacceptabel
LÆS OGSÅ: Josefine afslører: Sådan blev Kasper og jeg kærester