Fjender i programmet: I dag er de to reality-babes tætte veninder

Der kom en fyr imellem Justina og Louise, og pludselig blev det svært at være bedste veninder.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. marts 2020 kl. 7:25

Louise Balling og Justina Judyte bliver med det samme gode veninder,  da Justina ankommer til villaen, men venskabet varede kun kort. For da Justinas ekskæreste Victor kommer ind i billedet, får Justina den første nat i suiten med ham, mens Louise får den næste nat.

Victor er Justinas ekskæreste i ‘Ex on the Beach’. (Foto: Krestine Havemann)


Herfra bliver det hele straks mere kompliceret. Især fordi Justina vælger at tage Victor tilbage og med i suiten, som hun er så heldig at vinde, da hun bliver kåret til aftenens dronning under den royale fest i ‘Ex on the Beach’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har født: Det hele gik så stærkt
– Jeg havde ikke forventet, at Louise ville blive så ked af det, da jeg intet vidste om, at Victor og Louise havde planer om at sove sammen igen. Men lige så vel som Louise kunne være så strid og sige ja til at sove sammen med Victor, så holder jeg mig heller ikke tilbage for at sove med ham, når det passer mig, siger Justina om episoden.
De to piger forsøger at tale ud, men det bliver aldrig rigtig godt.
LÆS OGSÅ: Mathias og Trine åbner op: Derfor gik vi fra hinanden
– Justina blev meget egoistisk og spillede dum for at få opmærksomhed. Vi opførte os pludselig ikke længere som veninder og var i stedet for meget fake over for hinanden. Synes ikke, hun var min veninde, da hun ikke kunne se det fra min side, at jeg gerne ville sove sammen med Victor. Derfor ønskede jeg egentlig bare, at hun røg hjem til Danmark, siger Louise.
Justina fortæller, at hun intet gjorde for at få særlig opmærksomhed.
LÆS OGSÅ: Problemer i ‘Ex on the Beach’: Camilla blev sorteret fra
– Jeg spillede bestemt ikke dum, jeg var 100 procent mig selv i programmet. Tror egentlig bare, at Louise havde brug for at kommentere på et eller andet omkring mig, og det var lige, hvad hun kunne finde på, siger Justina.
– Jeg havde mange blandede følelser omkring Louise, for jeg så hende som min bedste veninde i Brasilien. Men så vælger hun pludselig at sige ja til at sove sammen med Victor. Det kom meget bag på mig, da jeg slet ikke havde regnet med, at en så god veninde ville gøre det mod én. Jeg havde mere forventet, at en af de andre piger ville gøre det, uddyber hun.
LÆS OGSÅ: CHOK! Tårevædet afsked: Dobbelt exit i ‘Ex on the Beach’

Gøg og Gokke

Justina mener, at det var Victor, der blev årsagen til, at venskabet gik skævt, mens Louise husker, at de allerede hakkede på hinanden, før de skændtes om Victor. Men lige meget hvad, så er de to ‘Ex on the Beach’-babes enige om, at deres konflikt i Brasilien er fortid. Derfor er de i dag vendt tilbage til det forhold, de havde sammen, før Victor kom imellem dem.
– I dag er Justina og mit forhold noget af det bedste. Hun er en af dem, jeg stoler mest på. Og så har vi det også bare skide sjovt sammen. Hun er min skat, og jeg elsker hende, siger Louise og fortsætter:
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Forsidefruer’-Jackie fejrer datterens dåbsfest
– Med det samme Justina kom ind i villaen, kunne jeg vildt godt lide hende. Jeg synes, hun på nogle punkter minder lidt om mig selv. De andre deltagere sagde faktisk, vi var Gøg og Gokke sammen og vildt sjove. Det ser man bare ikke rigtig i nogle af afsnittene.
De følelser er gengældt fra Justinas side.
Herunder kan du se et klip, der viser den anspændte stemning mellem Louise og Justina. Se hele afsnittet på Dplay.