Fie taler ud om fødsel: Troede, jeg skulle dø

Fie Laursen er blevet mor for første gang. Nu fortæller hun om lynfødslen af sønnen Mateo Laursen.

Af Cecilie Løwert - 9. juni 2022 kl. 14:33

Tidligere i dag fødte Fie Laursen sin søn, der har fået navnet Mateo Laursen. Fødslen gik igang i går aftes midt i solnedgangen.

På Instagram deler den nybagte mor lidt detaljeret fra fødslen.

LÆS OGSÅ: Bolette og Jaffer tilbage i ‘Bachelor’: Dejligt at kunne give noget tilbage

– Jeg fødte på 15 minutter og pressede få gange. Jeg ved ikke, hvad der skete, og jeg havde forventet noget helt andet, og jeg var heller ikke i badet. Alt var anderledes. Det hele gik så hurtigt, fra vi kom ind på hospitalet, fortæller Fie, der også siger, at hun ikke kan fatte, at hun nu ligger med sin lille baby.

– Jeg ved godt, alle fødsler ikke er ens. Alt, der stod på min fødsels-ønskeliste, skete ikke. Det gik virkelig hurtigt. Jeg kom ind på hospitalet og lægerne var sådan “det sker nu” og jeg var sådan “fuck!”, beskriver en tydeligt overrasket Laursen.

LÆS OGSÅ: Stephanie afslører: Derfor bliver Cengiz kaldt Mads

– Nogle af de veer, jeg havde op til at skulle presse, der troede jeg, at jeg skulle dø. Jeg har aldrig mærket sådan en smerte før.

Men selvom Fie fortæller, at fødslen var en magisk oplevelse, så var veerne også hårde, og hendes krop er noget medtaget efter oplevelsen.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager tiltalt for voldtægt mod sovende kvinde

– Jeg har så ondt dernede, fordi jeg flækkede, men det var også, fordi lægerne sagde, at jeg ikke måtte presse.

Og den ordre fandt Fie sig ikke i. Så hun pressede alligevel, og derefter kom Mateo hurtigt ud. Det resulterede derfor også i en svær bristning af underlivet.

Heldigvis har lægerne være søde, fortæller Fie, der nu skal være på hospitalet i 1-2 dage.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila på Only Fans: Sofistikeret porno

Et nemt barn

– Mateo er bare så nem og sover bare. Han drikker lidt mælk, men ellers sover han bare. Han skal nok holde mig vågen mange nætter, men indtil videre er han nem, siger en glad Fie.

LÆS OGSÅ: Teresa taler ud efter retssag: Jeg lever i et mareridt

– Det har været magisk for mig og Mateos far. Vi er begge to helt rørte.

Fie har ikke holdt sig tilbage med at dele op- og nedture under sin graviditet, og hun garanterer derfor også, at hun nok skal dele en længere fødselsberetning senere.

Hvis man gerne vil følge med i Mateos liv, har Fie oprettet en Instagram-profil til sønnen. Den har i skrivende stund 52.700 følgere.

Læs mere om