Fie Laursen: Sådan stemmer jeg til valget

Kendis-bloggeren er overhovedet ikke i tvivl om, hvilket parti hun skal stemme på i morgen.

Af Jonas Sand - 17. juni 2015 kl. 19:25

Efter tre ugers valgkamp skal danskerne i morgen til stemmebokserne for at sætte kryds og finde ud af, hvem der skal bestemme i Danmark de næste fire år. Fie Laursen er en af de danskere, der skal sætte sit første kryds, og hun er slet ikke i tvivl om, hvem der får det.
– I år er min første stemme, og den går til Liberal Alliance. Jeg er selv hårdtarbejdende iværksætter, og derfor fangede LA mig med det samme, fortæller Fie Laursen til Realityportalen.dk.

– Men der er mange grunde til, at jeg stemmer på dem. De vil også give hårdere straffe for vold, voldtægt og trusler mod børn. De vil også forbedre beskyttelse af ytringsfriheden, fjerne arveskatten samt sænke skatten til mindst 40 procent, og jeg kunne blive ved.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Så meget tjener Fie Laursen på sin blog
Godt for økonomien

Men selv om der er mange grund til, at ‘Paradise Hotel’-deltageren sætter sit kryds ved Liberal Alliance, så slår hun fast, at partiets økonomiske politik er en af de vigtigste mærkesager for hende.
De vil gøre sådan, at de første 7000 kroner, jeg tjener om måneden, får jeg selv lov til at beholde. Det vil give mig 20.000 kroner ekstra om året. Det er mange penge, jeg kunne bruge på at investere, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Sådan stemmer jeg til valget
Ikke kun for selvstændige
Liberal Alliance må tit høre for, at de kun er et parti for de rige. Men det er Fie Laursen slet ikke enig i, og hun håber, at alle vil overveje at sætte sit kryds ud for partiet. De lavest lønnede i samfundet vil nemlig også få noget ud af, at Liberal Alliance får indflydelse efter valget.
– Selv lavtlønnede folk i arbejde får 20.000 kroner mere i hænderne om året. Det synes jeg er flot. Jeg håber, at det kan motivere folk til at tage et arbejde, selv om lønnen ikke er den højeste.

– Jeg håber virkelig, at alle vil sætte sig ind i Liberal Alliances politik, for jeg tror, vi kunne få et rigere, bedre og mere sikkert Danmark, slutter reality-baben.

LÆS OGSÅ: Amalie Kronil: Sådan stemmer jeg til valget
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser