Fie Laursen knust: Har mistet sin bedste ven

Influenceren Fie Laursen delte her til morgen en trist nyhed på sin profil på Instagram. Hun har mistet sin bedste ven ‘Lucky’.

Af Lotte Knudsen - 31. januar 2022 kl. 9:44

For 5 år siden adopterede Fie Laursen en gadehund fra Rumænien, som fik navnet ‘Lucky’. Siden dengang har ‘Lucky’ fulgt hende i tykt og tyndt, men for et par uger siden måtte hun sige farvel.

– Jeg gik og troede min dreng igennem 5 år skulle være “storebror” og passe på min søn til Juni. Alt føltes perfekt, til det mest traumatiserende og uventede “du kan få til imorgen med ham, længere går ikke” fra dyrelægen, skriver hun i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Gunnvør fortæller om den nye sæson af ‘Forsidefruer’…. 

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-succes lagt for had: Vi fortsætter

Den tidligere realitydeltager fortæller at ‘Lucky’ sov ind i hendes arme, men hun går ikke i detaljer omkring, hvad der tog livet af hendes hund. I opslaget sørger hun i stedet og forklarer, at tabet af ‘Lucky’ er hendes livs største smerte.

– Det er værre end at miste en bedsteforældre, og så kan folk kalde mig dramatisk, men jeg elskede min dreng som han var min første baby, skriver hun og fortsætter:

– Jeg ku’ intet gøre for at redde ham, og jeg føler mig så magtesløs. Jeg græder, snotter og skriger ind i min pude hver nat.

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet

For at komme videre og oven på igen vil Fie forsøge at tænke på noget andet.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

Du kan læse hele hendes opslag herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Fie Laursen (@fiececilias)

Læs mere om