Tristan tager kampen op: Forsøger at købe Khloé med diamanter

Der skal mere end skandaler og utroskab til, før Tristan Thompson giver op på at vinde ekskæresten Khloé Kardashian tilbage. Nu er han krøbet til pengepungen.

Af Anna Løwe - 6. december 2019 kl. 16:58

Der ventede Khloé lidt af en overraskelse, da hun tog på tur til Connecticut sammen med veninderne Malika og Khadijah i et afsnit af ‘Keeping Up With the Kardashians’.
Her lå der nemlig en flad, mørk gave og ventede på Khloé på hendes hotelseng, og til at starte med kunne hun ikke forstå, hvorfor hun skulle have en gave – og hvem den var fra.
– Den er fra Tristan, fortæller veninden Malika, efter Khloé har åbnet pakken, der gemmer på en elegant diamanthalskæde.
LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian afslører: Jeg savner min eks hele tiden
– Men hvorfor?, spørger Khloé, der tydeligvis ikke er helt tilpas med situationen.
– Er det i anledning af min fødselsdag? Skal jeg tage imod den? Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, siger hun.
Hun beslutter dog at beholde den og får da også understreget overfor Tristan, at han aldrig var så sød ved hende, da de var sammen, men at hun sætter pris på det.

Efter halskæden kommer ringen

I Tristans øjne var det tilsyneladende ikke nok at give Khloé en diamantbesat halskæde. I forsøget på at være ‘nice’ giver han nemlig Khloé en ring, da hun vender hjem igen. Denne gang som en fødselsdagsgave, hun dog siger nej til at modtage. 
LÆS OGSÅ: Ventetiden er forbi: Datoen for ny ‘Paradise Hotel’-sæson er lagt 
– Der er intet romantisk mellem mig og Tristan, og jeg vil ikke have, at linjerne bliver slørede.
– Det er ikke alt, man kan købe, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT? Er Kardashian-søster tilbage hos ekskæresten efter dramatisk brud?
Tristan har dog rygte for ikke at give op så let, når der først er noget, han vil have. Det kan man tydeligt se på Khloés Instagramprofil, hvor Tristan ofte smider halvfrække kommentarer og komplimenter under billeder af hende. Det ser dog ikke ud til at virke – endnu.
Se klippet fra afsnittet herunder:

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-hunk er åben for sex på tv
LÆS OGSÅ: Rikke Gørranson åbner op om forholdet til Mads