Elvira afslører: Derfor flyttede jeg i virkeligheden til Dubai

‘Diamantfamilien’-stjernen flygtede fra had og fordømmelser i Danmark.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. december 2021 kl. 10:01

Elvira Pitzner åbner nu op om, at hun tidligere på året ikke bare flyttede til Dubai for at leve et glamourøst liv, men at der faktisk er nogle langt mere alvorlige årsager til hendes beslutning om at bo i et andet land.

Artiklen fortsættes under videoen med Elvira, Thalia og Katerina Pitzner, der blandt andet fortæller om Dubai og om kærligheden…

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-par går fra hinanden

– Jeg er virkelig flyttet mange gange og er kastet ud og ind af skoler. Man kan godt sige, at jeg har haft en lidt flyvsk opvækst, eller sådan lidt ustabil, åbner 23-årige Elvira op i det nyeste afsnit ‘Bare Elvira’.

Her fortæller hun, at hun har nemlig kæmpet med både stress og angst, og at hun i Danmark var omgivet af meget negativt.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bronuts’ afslutning: Det skal jeg leve af nu

– Det er ikke bare for at have et fancy liv, nej. Jeg havde brug for et sted, hvor jeg kunne være mig selv, og hvor jeg kunne have ro. Hvor jeg kunne komme væk fra had, fordømmelser, stress, dårlige relationer, remser ‘Diamant’-datteren op.

I Dubai har hun fået det meget bedre, men Elvira mangler stadig lige det sidste, før hun har det helt godt. Sammen med kæresten Milad Saadati leder hun nemlig efter et hus, og hun glæder sig til at få en fast base, når det hele kommer på plads.

– Så tror jeg, at jeg opnår en helt anden ro, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-par deler glædelig nyhed

Se klippet herunder. Se hele afsnittet af ‘Bare Elvira’ på discovery+.