Ekspert: Her er vinderen af ‘X Factor’

Så er det i aften, at vi skal have kåret en vinder af ‘X Factor’ 2021, og ‘X Factor’-ekspert Mathias Reimer Larsen ved godt, hvem han tænker, det bliver.

Af Lykke Buhl - 9. april 2021 kl. 18:54

‘X Factor’-ekspert og bookmaker hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen, startede årets ‘X Factor’-sæson stærkt ud, hvor han uge efter uge nærmest direkte forudsagde sangkonkurrencens forløb. Men i sidste uges semifinale tog han helt fejl, for her røg hans klare favorit til at vinde sæsonen ud, nemlig 15-årige Lucca.

– Det er klart, at når vi skal sætte odds, så er det i overvejende grad ud fra vokal og performance. Og der var Lucca klart den stærkeste. Men man skal ikke undervurdere deltagernes popularitet hjemme i stuerne. Og noget kunne tyde på, at Lucca ikke havde sunget sig helt ind i danskernes hjerter, forklarer ‘X Factor’-eksperten.

LÆS OGSÅ: Efter Blachman og Martins kæmpe drama: Sådan er venskabet nu

Og vinderen er..

Derfor har Mathias Reimer Larsen måtte pege på en ny favorit til at tage sejren, og her er det en meget overraskende kandidat, der for første gang ligger øverst.

– Vi har fra starten af sæsonen været sikre på, at en fra den unge kategori ville vinde. Så det er vi ret sikre på holder stik. Vi kan se, at Solveig er meget populær hos vores spillere, og det plejer også at være en god indikator for, hvor spillet er på vej hen, vurderer Mathias Reimer Larsen.

Dommerne Blachman og Martin Jensen har begge kaldt Solveig for den retmæssige vinder af ‘X Factor’ 2021

Solveig (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: WOW: Stjernespækket ‘X Factor’-finale

Tæt løb

Men Solveig er skarpt forfulgt af Nikoline Steen Kristensen som vinder hos bookmakeren, og så er der lidt længere ned til Simon & Marcus, som han vurderer skal skrue gevaldigt op for både charme og sangtalent under Blachmans kompetente vinger, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at tage titlen som vindere af ‘X Factor’ 2021.

Hvem tror DU vinder 'X Factor' 2021?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...