Dovne-Robert i arbejde: Har droppet kontanthjælpen

Robert har ikke fået kontanthjælp i to år, men sådan bliver det måske ikke ved med at være.

Af Jonas Sand - 16. juni 2015 kl. 17:55

Hvis man siger navnet Robert Nielsen, så ringer der nok en klokke for de færreste. Sagen er dog straks en anden, hvis man bruger navnet ‘Dovne-Robert’. Det var nemlig under det navn, han blev et kendt ansigt i det danske mediebillede.
Robert stillede sig frem i DR2-programmet ‘På den 2. side’, og her fortalte han stolt om sine mange år på kontanthjælp, fordi han ikke ville tage “skod-job”, som han selv formulerede det. Men nu har piben fået en anden lyd.
– Jeg får ikke rigtigt nogen penge fra det offentlige lige for tiden, og jeg har heller ikke fået kontanthjælp i to år, fortæller Robert i et interview med Jyllands-Posten.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Reality-par vender hjem fra ‘Robinson’ før tid
Ingen kontanthjælp siden ‘Robinson’
For to år siden var Robert én af de danskere, der meldte sig i ‘Robinson Ekspeditionen’ og skulle klare sig på en øde ø. Derfor var Robert nødt til at framelde sig kontanthjælp, og siden har han ikke tilmeldt sig.
I stedet er han blevet selvstændig gulvsliber, men hvis der ikke snart kommer gang i forretningen, kan han være tvunget til at bede om støtte hos det offentlige igen.
– Hvis det ikke snart begynder at gå lidt bedre med gulvslibningen, så er jeg nok nødt til at gå ned og bede om noget supplerende kontanthjælp, for jeg begynder at komme rigtig langt bagud, fortæller han til avisen.
LÆS OGSÅ: Nyt ‘Robinson’-par: Ingen sex i ‘Robinson’
LÆS OGSÅ: Kommende ‘Robinson’-par: Derfor faldt vi for hinanden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.