Didde: Jeg fandt meningen med livet i Vojens

Hun er en ægte brygge-tøs, men alligevel skulle hun rejse helt til Vojens i Sønderjylland, før hun fandt meningen med livet.

Familien fra Bryggen
Af Dan Bjerggård - 24. marts 2014 kl. 12:49

Den friske 39-årige Didde, kendt fra ’Familien fra Bryggen’, har skiftet København og Islands Brygge ud med Vojens i Sønderjylland. Den tanke vil kunne skræmme de fleste Københavnere, men Didde fandt lyset og kærligheden i det mørke Jylland.

Didde nyder livet i Jylland, og savner bestemt ikke København. (Foto: Privat/Facebook)

Didde nyder livet i Jylland, og savner bestemt ikke København. (Foto: Privat/Facebook)

– For to år siden havde jeg sagt, at man måtte være dum i hovedet, hvis man troede, at jeg ville flytte til Sønderjylland, men så mødte jeg René, fortæller Didde til Realityportalen.dk og uddyber:

– Jeg har ofte siddet i min lejlighed på Bryggen og tænkt: ’Shit, hvad skal det her ende med. Jeg har intet udrettet i mit liv, og nu sidder jeg bare her på kontanthjælp og hele alene.

LÆS OGSÅ: Didde har fået en lys idé

Didde nu som bonusmor

Efter hun fandt kærligheden i den nu 38-årige René, har Didde ikke set sig tilbage. Lejligheden på Bryggen er skiftet ud med et hus og mand i Vojens, og så er hun blevet bonusmor for Renés to børn, en rolle, som Didde nyder.

– Han har de sødeste og mest velopdragende unger. De har taget pænt imod mig, og jeg holder rigtig meget af dem, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Geggo og kæresten flytter sammen

Fra kontanthjælp til direktør

Derudover har Didde skiftet kontanthjælpen ud med stillingen som direktør i eget firma, ‘InLight’. En omvæltning som Didde forsat skal vænne sig til.

– Jeg har altid givet op, når tingene blev for svære. Det er jo det letteste, og den følelse kan jeg stadig få til tider, men samtidig nyder jeg mit arbejde, og jeg tror virkelig på firmaet og vores projekter, siger Didde som gerne vil takke sine mange fans.

– Fans af ’Familien fra Bryggen’ har virkelig været søde og gode til et hjælpe os i gang med firmaet, og uden dem ville det ikke være så stor en succes. Det er jeg meget taknemmelig for.

Didde’s fordomme om Sønderjylland er for længst blevet gjort til skamme.

– Vojens er en dejlig by, folk kommer hinanden ved! Det har jeg aldrig oplevet før men jeg føler mig sgu virkelig hjemme her, og nej, jeg savner ikke København, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Brygge’-Didde har fået en kæreste

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.