DF-politiker i 'Mit plastikmareridt': Købte tilbudsbryster på nettet

Karina fik i 2012 en brystoperation, men det skulle hun hurtigt fortryde.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 26. oktober 2016 kl. 17:55

I aftenens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ får kirurgerne besøg af Karina,der forsøger at få hjælp efter en fejlslået brystoperation i 2012, der har efterladt hende med asymetriske bryster.
– Jeg er meget spændt på, om de bekymringer, jeg har omkring mit kosmetiske udseende, kun er noget, jeg selv tænker er i vejen, eller om det er forventligt efter en operation som den, jeg har fået, fortæller hun i aftenens afsnit.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Rebecca jubler: Jeg får alligevel hjælp
Karina, der er kommunalvalgskandidat for Dansk Folkeparti i Aalborg, mistede fylden i sine bryster efter amningen af sit første barn, der kom til verden i 2007. Siden første hun flere alternative behandlinger, som kirurgerne i programmet siger, de er stærkt skeptiske over for.
Behandlingerne virkede heller ikke, og i 2012 valgte hun derfor at lægge sig under kniven, efter hun fandt et godt tilbud på bryster på nettet. Men det skulle hun hurtigt fortryde. Kort efter operationen fik hun smerter i brystet, og brystvorterne begyndte langsomt at blive større og større, indtil de til sidst er omkring 7 cm i diameter.
Klinikken, der lavede Karinas bryster, gik konkurs kort efter operationen, og derfor fik hun aldrig rettet operationen. Det har gået hende på i flere år, og derfor søger hun nu hjælp hos kirurgerne Jens Jørgen og Faye.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Gabriella jubler: Jeg er et helt nyt menneske
Herunder kan du møde Karina, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 20:00 på TV3:

LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Didde afslører: Jeg skal opereres igen
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’ Karina har fået 11 brystoperationer på 3 år 
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Malenes bryster klør helt sindssygt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.