Derfor er der ingen 'Vild med dans' i aften - Her & Nu

Derfor er der ingen ‘Vild med dans’ i aften

Der bliver ingen kvartfinale i ‘Vild med dans’ denne fredag aften.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. december 2020 kl. 12:22

Det er næsten ikke til at forstå, at der i aften ikke er noget ‘Vild med dans’ at fejre weekenden med. Men det er altså, som landet ligger nu.

For da ‘Vild med dans’ som følge af coronapandemien i år sendes cirka en måned senere, ramler det sammen med EM i kvindehåndbold. Derfor har ‘Vild med dans’, der ellers alle år har siddet solidt på fredag aften i TV 2′ sendeplan, været nødt til at vige pladsen for håndboldkamp og julekalenderen ‘Juleønsket’.

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson ‘Vild med dans’

På grund af den sene sæsonpremiere vil ‘Vild med dans’ derfor i uge 49, 50 og 51 blive sendt klokken 20.35 om lørdagen i stedet for om fredagen.

Mulighed for julestemning i ‘Vild med dans’

TV 2-redaktør på programmet, Thomas Richardt Strøbech, gav tilbage i efteråret udtryk for, at han ser meget positivt på det nye tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

– Det giver nye muligheder for indhold, blandt andet med en finale lige op til jul. Det glæder jeg mig personligt rigtig meget til, for jeg er sikker på, at ‘Vild med dans’ og december kommer til at klæde hinanden rigtig godt, lød det.

I aften kan vi i stedet heppe på kvindelandsholdet i deres åbningskamp mod Slovenien.

‘Vild med dans’ vender stærk tilbage lørdag den 5. december klokken 20.35, som er lige efter TV 2’s julekalender. Her er parrene klar til at danse til nogle af de største julehits.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bliver Sarah Grünewald klar til ‘Vild med dans’?