'De unge mødre'-stjerne scorer STORT værtsjob

Camilla Framnes og Philip May skal være værter for Reality Awards 2019.

Af Jonas Sand - 7. november 2018 kl. 19:28

Den 11. januar 2019 bliver realitystjerner fra hele landet igen samlet for at fejre sig selv og uddele priser til de deltagere, der i løbet af året har gjort sig mest bemærkede. Det sker, når en ny omgang Reality Awards finder sted.
Det plejer at gå vildt for sig i det vanvittige show, og i år bliver det et nyt ansigt, der skal være med til at styre løjerne. Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Camilla Framnes skal nemlig være vært for Reality Awards 2019 sammen med paradisoen Philip May, der har prøvet det én gang før. Det skriver den unge mor på sin blog.
– Philip har været vært tidligere, så jeg håber, at jeg kan få et par fifs. Det bliver nemlig min første gang, og sommerfuglene i maven er allerede ret store, men jeg er ret sikker på, at vi nok skal få en god pingpong på scenen. Ej, hvor jeg glæder mig, skriver Camilla Framnes blandt andet.
LÆS OGSÅ: Ung mor efter knust hjerte: Jeg er nødt til at trække mig fra programmet
LÆS OGSÅ: WOW: Camilla Framnes afslører ny baby

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Camilla Framnes fortælle om dengang, hun fik sin brystvorte bidt af.

LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin

En pissefed oplevelse

Philip May var også vært for løjerne i 2017, og i starten af det nye år vender han så tilbage til værtstjansen. Og det er noget, han i den grad glæder sig til. Det fortæller han til Realityportalen.

Philip May er klar til endnu en omgang i spidsen for Reality Awards. (Foto: Janus Nielsen)


– Det bliver en pissefed oplevelse igen. Det er sgu altid sjovt. Jeg kan godt lide at springe ud i ting, og jeg har aldrig været til en Reality Awards, som var den samme som året før. Så jeg springer ind i det som en helt ny oplevelse. Jeg elsker reality og at hylde de mennesker, som er med i det, så jeg har absolut intet imod at gå i front, siger han.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører romantisk forhold til ‘Love Island’-kvinde
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes afslører: Jeg har fået en abort
De to realitystjerner kender ikke hinanden personligt, men Philip, der forventer, at han mest skal være på gulvet og interviewe vinderne, mens den unge mor skal stå for andre ting på scenen, er alligevel sikker på, at det hele nok skal gå.
– Det bliver pissegodt. Jeg kender hende ikke personligt, men jeg har stødt ind i hende et par gange. Hun er supersej, og jeg ved, hun klar på at skabe en kæmpe fest for dem, der kommer! Jeg tror, vi kommer til at få et skide godt samarbejde, siger Philip og fortæller, hvad man skal glæde sig til.
– Man skal glæde sig til at opleve det uforlignelige. Man ved aldrig, hvad der sker – det er realitybranchen, for helvede, griner han.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører sin drøm: Jeg vil være hjemmegående husmor
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Dét skal min søn hedde